torsdag 1 juni 2023

Hemma Ändå Borta!

För flera år sedan städade man i en sådan butik vilket fick ett slut även fastän det inte var på egen begäran.
Stannade och klev av bussen när man ville se vad som fanns i nuvarande läge. Det blev handlat hos den butiken i centrum hos Willys hemma ändå är det borta när det inte är på hemmaplan.
Såg inte alltför lovande ut när de inte hade vad man var ute efter blev en del varor trots allt. Gott med potatissallad som omväxling till växtbaserade burgare intressant att kanske kunna variera i kosten. Det mest lustiga var att man scannade kvittot för att kunna gå genom grindarna. Can a biz tro.
Tunnt utbud endast en modell av påse dyrt i dessa inflationstider
Pärsallad är alltid gångbart ekonomisk förpackning, blev bra middag!
Pannnkakor färsk mjölk och ägg knappast veganskt!!! Men det är väl som det är i inflationstider, då är allt gångbart när hungern slår till.
Glutenfri kladdkaka är bra med sojagrädde om det ska vara.
Så fantastisk var den inte har köpt godare för några år sedan hallon saltlakrits mycket bättre. Så var man erfarenheter rikare och kronor fattigare.

2 kommentarer:

  1. cheese got a plan är humor tolkning av Glenn Tilbrook "Peter" där Glenn sjunger "he's got a plan got a plan got a plan" ganska enkelt. Glassen Lohillo "dämn good" var vaniljglass med krispiga karamell bitar och något chokladtäcke det minst överraskande Lohillo gjort. Potatissallad var god. Har inte provat Garant burgare eller växtbaserade bullar men det blir framöver såg tyvärr att pannkaka innehåller mjölk känns tveksamt att äta dem. Det lustiga var blipp med kvittot när man skulle lämna butiken. Blev föga imponerad av butiken i dess helhet men ännu en erfarenhet rikare. Dax att slagga när ögonen vill falla igen.

    SvaraRadera
  2. Klockarbäcken kanske? större butik större ytor mer livsmedel men till vilka priser? Du får söka däjj fram för att kanske finna något lämpligt. Annars bra Vego mat trist med pannkakor.

    SvaraRadera