söndag 25 juni 2023

Vad Var Det Någon Sa!? (Sa Någon Något Alls!?)

Söndag kväll och snart dags att slagga. Dessförinnan lite gött som nerladdning till speldosan blev inte mindre än 112 låtar.
Fann en sparad lämplig bild till spelaren
Jo, man känner sig besviken som vanligt när det är som det är och aldrig blir bättre än det man gör och utför själv. Vilket det varit sedan barnsben i och för sig.
Bra box DVD filmer man fick tag på år 2016 för ynka 88 kronor! Naturligtvis slog man till och köpte den 13 Diskar. En gångstillfälle. Köpte en del annat det året.
Köpte mest dosan för etikettens skull missminner man sig inte smakade den likt många de flesta andra sorter skosula.
Den var inte alls extremt stark bara illasmakande som åtskilliga andra sorter men har man inte provat vet man som bekant inte. Därför kan man tacka nej när någon bjuder på en prilla.
Godishuset Umeå höjde med 44 kronor rullen mot 40 kronor kilot! Ockrare. Får se vilka som kan ha rätt sort till bästa möjliga prisklass. En rulle väger inte ett kilo så där blev dom bojkottade.
Internet! Med alla idiotiska förändringar och diktatur som inloggningar, lösenord, verifieringar, autensieringar och idiot blaffan som alltid poppar upp "acceptera" som man önskar de kunde totalt eliminera permanent men pga GDPR eller vad satan det hette så måste besökare av webbplatser "godkänna" allt eller avstå från att besöka platsen. Gör oss alla den enkla tjänsten och släck ner alla webbplatser med det avfallet tack! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Den samlingen är något i hästväg som det brukar sägas om sånt som är övermäktigt. Säkert en super fenomenal samling brokigt och likt jo det var ju gegga all den där club musiken på 90 talet men ack så omåttligt populär trallvänliga bitar som oftast spelades och än idag spelas i etern.

    SvaraRadera
  2. 112 låtar är knappast fy skam med oändliga variationer i de flesta genrer vilket många förvånande höjer på ögonbrynen när de hör. Dock aldrig mupparna vid DP (AAB) dessa är avtrubbade ökentorka med personliga identitetskriser. Jo boken moment 22 har man vilken har folmatiserats och den har man sett - därav liknelser med internet efter år 2010.

    SvaraRadera