måndag 12 juni 2023

Lite Intressant trots allt

Snart 3 år sedan man fixade nya brillor och det verkar som det snart är dags igen
Det ignorerades när man tröttnat på all skit av spårning, registreringar och helvetes konsekvenser, de ska hålla sig undan de *******!
Det beror på har man sparat en bra slant behöver man inte fortsätta arbeta! Låter som "vi är sponsrade av företag som behöver arbetskraft och saknar det" man kan inte vara cynisk nog och granska sånt extra noga.
Hade IQ nog att backa när e-post adress efterfrågades! Kommer inte svaret omgående är det lurt, nej tack svar omgående i skärmen eller FO!
Då är nog stor del av befolkningen i landet det och kan ha många fler beskrivningar på beteende och generellt i övrigt. Kan hända att det är ärftligt utan att någon överordnad någonsin skulle medge det än mindre att många med höga befattningar "drabbats" men får fortsätta sina ämbeten genom sina höga inkomster.
Finns bättre förklaring med snabb fakta på youtube som dessutom är betydligt mer uppdaterad än den texten. Mycket är både ärftligt som släktrelaterat. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. De som frivilligt låter sig luras av allt de läser på nätet kanske ler med ena mungipan kan mycket väl hända att de inte förstår innebörden av mycket alternativt har genomskådat det mesta men gör inga uttryckliga anspråk när de vet bättre än så. Det mesta som skrivs på nätet kan och bör tas med stora nypor salt (eller vad man nu har till hands) i många kanske de flesta fall ligger mycket bakomvarande information som sällan ser dagens ljus i förhållande till nattens dunkla mörker. När man är rik på erfarenheter låter man sig sällan luras men kan ventilera vad som skrivs och få höra andras omdömen som bedömningar även om man vet så mycket mer och har subtilt tankesätt.

    SvaraRadera
  2. Conning betyder på svenska Lurande och de ska skriva som inte ens kan översätta till språket vi alla talar! Kan ju vara så att de som skriver allt möjligt krafs lika gärna är det själva? Inte helt omöjligt ifall de inte har det bekräftat vill säga. Genom historien har många som titulerat sig visat sig vara motsatsen eller annat. Nåja, dom har antagligen myndigheter i ryggen så de är "skyddade" men kan fälla oskyldiga medmänniskor som uttrycker sig kritiskt.

    SvaraRadera