lördag 3 juni 2023

Bästa Kaffet och Protein Bars med mera kanske

Lördag eftermiddag och man njuter av ledighet och att slippa åka iväg någonstans alls. Tänkte i morse åka för att se hur Willys Klockarbäcken såg ut invändigt, antagligen som Willys Avion där man städade var fjärde helg för 5 år sedan. Igår fredag blev det dyra protein bars tyvärr.
Först det bästa kaffet man köpt i omgångar vilket måste vara tillbaka till början av 2000 talet kanske tidigare?
Bryggde en kanna och första koppen med Wiener kaffe, Agavesirap som smakförstärkare och en skvätt protein dryck som får svalna något när det ska mogna i koppen. Visst har man upptäckt tjusningen med att få korrekt kaffe.
Köpte två av dessa igår morse varav 1 man åt upp på jobbet smakar hallon och saltlakrits bara trist att de är så dyra!
Har tidigare provat den men den smakar banan och kombinationen banan och choklad känns sisådär. Med vikt minskning kan det vara nödvändigt med något extra även om det inte är nyttigt.
Gissar att man provat den men den är mest crunchy och ger inte mycket energi.
Den fanns som tillfälligt erbjudande men var allt annat än bra! Kändes som de 2 man köpte hade passerat bfd och gav i princip ingenting!
Läste något om cashew nötter vilket gjorde att man aldrig brytt sig om den sorten men dom (butiken) får de säkert sålda. För de som tränar olika sporter beställer säkert lådvis och får betydligt bättre pris än i den butiken!
Sista gången man köpte den sorten kändes det som att tillverkare lagt in plastbitar i produkten! Chokladen var smaklös, hela innehållet var smaklöst dessutom plastbit känslan. Nej tack!
Naturligtvis kan det vara så att försäljningen går trögt tungt och produkter ligger kvar längre än de ska vilket kan betyda att bäst-före-datum hinner passera och olyckligtvis köper någon dessa till befintligt pris varvid man hellre bojkottar sådana butiker. Can a biz tro.

Med inflationen och lågkonjunktur går nog affärer och butiker liksom mycket annat väldigt tungt. Somliga tvingas skära ner, skala av och i sämre fall sadla om till helt annan verksamhet det värsta är konkurs och de värst drabbade är... Just det.
Blir att beställa 4 av produkterna på bilden. Saknar verkligen Silver Gel med hyaluronsyra som är fantastiskt bra! Påfyllning av Silver Deo grön hatt Silver Creme liten tub men ändå ack så dryg! fjärde kan bli silver tandkräm för att prova något nytt. Sedan får man se vad det kan bli i juni för närvarande är det blåsigt vilket även gäller i morgon Och varannan dags väder med blåsigt. Märkligt väder och klimat för att vara Juni månad.

2 kommentarer:

  1. Wiener kaffe är alltid gott välsmakande och sitter bra! Barebells endast för protein kanske snabba kolhydrater men skapligt. Silver produkter så bra det kan bli när dom är utmärkta.

    SvaraRadera
  2. Wiener kaffe är mumma alla tycks sälja protein bars så det är bara att beställa om det finns åtgång på det blir billigast så.

    SvaraRadera