lördag 24 juni 2023

Lögardagen 24 Juni

Man har vaknat och lever. Äntligen Helg kan man kanske säga om än som en vanlig helg, har haft funderingar som dock stannat på den nivån.
Hade varit positivt att ha tillgång till den på bilden ovan. Man hade klarat normen på 150kg men kunde bli aningen knepigt när den inte får framföras på allmänna vägar, priset för ekipaget är väl högt vilket hade kunnat lösas med uppdelning visserligen. Vad som tillkommer är extra batteri och laddare som normalt inte ingår i priset. När man var yngre lånade man vid något tillfälle en trehjulig sparkcykel vilket var en klart häftig (häftstift?) upplevelse! Då hade man kondition och var mer barn på nya äventyr. Tål att tänkas på och ta reda på regler för el scooter som dessa kallas. Hjälm är ett klart skydd men sedan.
Den tidningen minns man som barn, papperstidningen som fanns i de flesta kiosker och i livsmedelsbutiker. Intressant med olika sorters nytto växter där man personligen har ett antal i sovrummet vilket man aldrig haft sedan man flyttade in 17,5 år utan en enda levande växt eller blomma! Ofattbart när det är det bästa för hälsan.
Där städade man genom jobbet var fjärde helg och trivdes bra med butiken som uppgifterna. Det varade i cirka 1,5 år sedan blev man tvungen att sluta pga ohållbara omständigheter utanför det jobbet som tyvärr påverkade ordinarie arbete man utför i nuläget.
Skurmaskinen man framförde i butiken under 1,5 år sedan dröjde det 2,3 år innan nästa butik och skurmaskinskörning där cirka 6 månader. Upplevelse okej 1 vecka därefter service inriktning utan känsla.
Sedan drabbades man av diagnosen man har idag. Lika bra att det hände när det så gjorde. Idag har man viss kontroll på det hela. Can a biz tro.
SUG KUK GOOLOOGOOLOO SATANS HELVETES JÄVLA SKIT!!!! Uppför er kalvpiss!!!🤬
Så har man uttryckt det i bild utan mening. När det kommer här istället. Tog bort kontot för 1,5-2 år sedan när man inte har det minsta behov av social medieplattform eller inkompetent samlingsplats för de som vill slösa energi, har psykisk ohälsa och andra liknande neuropsykiatriska diagnoser. Instagram är liknande med annorlunda utformning men desto större om inte Internets avfallstipp.

4 kommentarer:

  1. Satans slöjävlar!!!! Lär er korrekt uppförande i diktaturen. Demokrati är död nu är det diktatur i landet och med den total kaos.

    SvaraRadera
  2. Det är för jävligt när idioter tror de har någon som helst makt! Hoppas någon spränger vad som sprängas skall. You make decent people pissed off!

    SvaraRadera
  3. El scooter är mer nyhetens behag men har redan orsakat åtskilliga olyckor både i trafiken och personskador när människor inte lyckats hantera dem eller uppmärksammat stenar och mycket annat som gjort att de flugit och skadats rejält. Dessutom är de åt skogen för dyra! Rejäla trehjuliga sparkcyklar var, är och förblir det enda pålitliga! Hemmets journal minns man ibland bläddra man i dem, en typisk äldre människors tidning men ändå smått intressant ibland. Ja jobb är jobb och service är alltid aktuellt. Såssiala mediaplattformar? Åtskilliga miljoner som inte är anslutna av jordens befolkning! Aldrig någon mening att lägga ner någon energi på sådant för oss som aldrig platsat i sådana sammanhang eller tävlingar, det är oftast de med psykosociala mindrevärdeskomplex. Låtsas vänner hade Alfons Åberg också.

    SvaraRadera
  4. Finns alltid i åtanke om risker som förbud och det är klantskallarnas fel som tror att landet är laglöst jo för alla utom etniska svenskar och de som jobbar, övriga går fria bara att läsa om det i rätt media. Allt eventuellt åtråvärt eller nödvändigt på något sätt kostar multum för fattiga grovarbetare som alltid har månadsersättning rejält under 20000 kronor!!! Uttrycka att Spara av det är att slå och sparka på den som redan ligger medvetslös!!! Med lågkonjunkturen och inflation som alla ockerbutikers smyghöjningar hjälper de som sparkar och slår att mosa ännu mer. Idiot gooloogooloo borde a******** som kräver idiot satans konto för play butik och uppdateringar de ska släppas fria när de idioterna tar in skit appar som infekterar mobiltelefoner vilket man kunnat läsa om! Man undrar hur många satans appjävlar installerade som har avfall som buggar, krypterade sabotage filer etc. Spelar ingen roll att sånt rensas bort långt efteråt det skall granskas innan appar ens får tillträde i avskilt karantänsområde. Från myspace till Insta insåg man tidigt att man inte hade något där att göra, helt tids och energiödslande till absolut noll nytta på minsta sätt och vis. Därför nöjer man sig med bloggen och fysisk verklighet som...ja det förblir personligt som med mycket annat.

    SvaraRadera