fredag 9 juni 2023

Mer Litteratur För Medvetenhet

Har ju även böcker från Mind när man upptäckte något som verkade relevant där och då. Beställde något exemplar och sedan blev det något eller 2 till som finns kvar än idag kort därpå kan man ha beställt ytterligare utgåvor senare år.
Den kändes ytterst relevant när man hade haft problematik med översittare på chefsnivå och fel hade de men de höll varandra om ryggen!
Antingen köpte man den eller beställde man minns inte riktigt och det är ganska naturligt när det är tio år eller mer.
Kan vara köpt hos Pressbyrån minns i dagsläget inte om man hann läsa den.
Det är något som åtskilliga arbetslösa har gått igenom att det sedan har ett förkortat uttryck betydande fritt översatt varken under utbildning, ej anställd eller praktik och handlar antagligen om de som harvat på i olika nödlösningar, aktivitetsersättning och Fas3 jobb.
Sista boken man beställde eller köpte och det pga att man sällan eller aldrig hade tid eller ork att läsa igenom och förkovra sig pga jobbet vilket man la ner 100% energi på så när man kom hem var man citerar Eddie Meduza i låten "såssialdemokraterna" så trött så man kunde dö. Can a biz tro.

Känns oftast så på helgerna att de inte räcker till när så mycket ska hinnas på kortaste tid. Veckans kvällar hinns inget för oftast hinner man nätt och jämt äta middag förrän tröttheten tar över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar