tisdag 27 juni 2023

Slut I Kroppen (Påverkar Knoppen)

Naturligtvis är det så, för oerfarna, att fysisk smärta påverkar psyket oavsett man vill eller inte.
Vad skulle annat ha förväntats!? Ryggdunkare håller varandra om ryggen och generationer har förstörda liv. Rättvisa falsk eller sann finns endast till för Kapitalisterna. Föräldrarnas fel att döma ut sina barn på det mest ansvarslösa sätt som tänkas kan!
Föga förvånande! När det är helt försent ställer några upp och blir ansvariga för en uppgift som saknar grund och ffa värde!
När alla arter är utrotade är det som bekant försent.
Betald av företag liksom hela XR rörelsen! Det vet man och dessförinnan förstod man, kändisbarn som gör allt för 5 minuter i rampljuset! 
Läste aldrig artikeln när man helst ser dessa ekipage längs åkrar inne i skogarna än någonsin längs vägrenar!.
'Himlen är blå och jag vet inte vad jag tänker på" sjöng DiLeva på 80 talet Antagligen något med miljön att göra.
Ännu populär den skivan än idag! Minns när man läste om sångerskan och baksmällan med succen, knappast intressant eller trevlig läsning direkt.
Trodde aldrig man skulle hitta den CD skivan alls! Trevligt att finna något alls öht! Innehållet finns på en CD-R disc.
Som tidigare nämnts, hur stor andel av jordens befolkning som kan gå under den benämningen inklusive eller i synnerhet höga positioner är en ekvation ingen klarar av att uppmäta. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Det skottas för lite enkelt uttryckt. Bränn all bråte totalt värdelöst för allt och alla eliminera alla länder som på minsta sätt har något med bråtet att göra! Dags att rensa upp i världen och eliminera inaktuell bråte införliva nytt och se hela världen förändras till nutid inte stå kvar i stenåldern. Alla sådana är vakuum sociopater med psykopatiska mönster och schizofrena sinnen.

    SvaraRadera
  2. Det är väl dessutom försent när imbecilla inte längre är kvar på faran för hälsan myndigheten detta borde ha fått befolkningen att inse att vaccinationer bara är en fortsättning på andra världskrigets experiment med dödlig utgång eller evigt lidande som konsekvens. Bra att på alla möjliga sätt att kunna eliminera minera delar av befolkningen folkmord legalt, SLUTA JÄVLAS GOOGLE ONDSKA!!!, GT fyller ingen som helst funktion rent allmänt som pajas då. Skiva? CD? Ruskigt. Överblivna färgburkar? Mest troligt. Trevligt med den skivan av Anneli "Pandora" Danielsson antagligen den mest kända även om hon blev miljonär så var det inget större fel på musiken. Bon Apati och Are Refsdal och några till minns man från Tekno Music CD '98. Detta katastrofala år 2023 återfinns socio och psykopater överallt, politiker, myndigheter, byråkrater mfl mfl.

    SvaraRadera