torsdag 8 juni 2023

Intressant Litteratur För Medvetenhet

Härlig dag det blev idag! Personligen knappast väder även om det endast blåser men det utgör att man inte orkar vistas ute i någon större utsträckning man har helt enkelt fått nog sedan åren man jobbade inom fastighetsservice.
På den tiden var det otänkbart att inte skifta däck på bilen vilket man gjorde vår och höst så hade man bilen tillgänglig året runt och man var mer oberoende.
Första numret man köpte av den tidskriften, något av inkörsport för vad som långt senare skulle komma att utvecklas till prenumerationen när det är så betydligt mer underlättande.
Ganska många olika nummer per år gav information man inte fick någon annanstans. Väldigt varierande innehåll.
Följde med i tiden gjorde den också. Alltid fanns det något läsvärt i den alltid någon bra artikel eller flera aldrig fel.
Bra pris var det också när året var täckt samlade man ihop skrifterna och skänkte till intresserade vilket inte var många.
Minns aldrig att man hade just det numret men såhär 10-12 år senare har man inte så gott minne för vilka nummer man haft.
Bra nummer man köpte 2021 eller 2022 när man fick för sig lite tveksamt att köpa lösnummer. Känns inte som att prenumeration blir aktuellt igen.
Den finns i "samlingen" liksom efterföljande nummer.
Var 2021 man laddade upp denna bild på Shitstagram och de belade den med "för information om Covid19 ta kontakt med Folkhälsomyndigheten". Sådan imbecill avfallstipp är Shitstagram!
Mycket intressant nummer! Även om mycket förändrats sedan 2011-15 men det är bra att det byts ut skribenter så att variationen sker per automatik.
Köpte nog det numret av misstag när man upptäckte först hemma dess innehåll.
Bra när de kör lite tema likt med lite udda inslag här och var. Det genererar nog läsekretsen.
Visst kan det vara hoppfullt att få läsa en bra tidskrift speciellt när den innehåller mera fritt innehåll utan att allt bygger på rön och skrifter av utländska psykologer forskare professorer och specialister.
Så är det dock ingalunda för mycket av det som framställs är av just utländska psykologer forskare och specialister.
Därmed har tidskriften och dess innehåll blivit något blasse och man ägnar inte så mycket tid åt läsning av den längre. Det blir några artiklar och lite annat så det är en tidsfråga innan man ignorerar den igen. Can a biz tro.

Reklam för böcker och utbildningar samt mindre bra artiklar baserade på utländska psykologers och specialisters forskning och erfarenheter gör att man tappar trovärdigheten tyvärr så sista numret kan vara köpt.

1 kommentar:

  1. Det bästa är att ta reda på vilka eventuella diagnoser olika är omedvetet drabbade av, finns åtskilliga narcissister och även psykopater ibland sk "chefer" liksom samhällsbefolkningen som kan vara rena psykfall och ibland medarbetare på arbetsplatser. Psykisk ohälsa är till och från självdrabbat. Näe man är knappast i sina krafters dagar längre då gäller verkstad för däckbyte.

    SvaraRadera