söndag 11 juni 2023

Alla Såssiala Media platformar Avinstallerade!

Som tidigare nämnts vem behöver avfall som såssiala medieplattformar!?!? Inte alls undertecknad. Då skulle undertecknad välja vilka som fick vara där och framförallt eliminera alla sopor och koppla bort från gooloogooloo smeta och något som helst ägande av diktatorer! Så var det avinstallerat liksom åtskilliga ferikat applikationer som är lika åtråvärda som avfall, mag, tarm och skelett sjukdomar tillsammans.
Lurades att ansluta till det insåg snabbt att man inte hade något där att göra. Upptäckte liknande hos andra användare som tipsade om ny "community" vilken man anslöt sig till. Sedermera insåg man att det inte heller var något för en nästan eremit och ensam människa.
Några år senare dök detta upp om det inte fanns redan år 2003? Konceptet liknande gayspace som det kom att kallas. Väl överensstämmande man finner vid sökning eller vad sägs om
Insåg man tidigt att antisocial verklighet förblir antisocial användare på alla såssiala medieplattformar oavsett vilka!
Shitter anslöt man till för över 10 år sedan har inget att kvittra om likt fåglar det får andra utföra till den galna röra det är!
Barn, ungdomar, äldre och avvikande håller till på flopchat och blir än mer avtrubbade än sina bekanta på sjukhus, rättspsyk och diverse andra special behandlingshem.
Bara sett dock aldrig anslutit till lika lite som det man heller aldrig ansluter till!
Allt detta är personligen helt förkastligt och värdelöst när man hellre ansluter till myrstackar, björnfamiljer och älgflockar eller liknande! Can a biz tro.
Då fick man en annan bekräftelse att det var Fakebook som tillfrågade sjukhus om patient data för insamling tillika publicering på Fakebook eller tillhandahålla åt andra institutioner och/ eller organisationer. Rena 30 talets Tyskland metoder för att registrera och kontrollera befolkningen.

2 kommentarer:

  1. Åtskilliga hundra tusentals människor är inte anslutna till någon såssial mediaplattform. Ytterligare tiotusentals är bosatta fjärran från internet! Delar av den skrämmande ökningen av människor med psykisk ohälsa är nog såssiala mediaplattformars förtjänst tillsammans med bristande vård och ohälsosam livsstil. Gayspace var nog första sedan blev det Fakebook som avlöstes av Shitstagram och så har det rullat på. Tur att man inte har tid eller minsta lust att slösa bort dyrbar tid som Gb till ingen nytta alls! Tvätta, laga mat, städa, ta hand om bostaden tar all ledig tid på helgerna.

    SvaraRadera
  2. Internet bör användas med verklig inriktning såsom att kunna betala räkningar, beställa nödvändigt, göra enklare ärenden när tiden är bristfällig och läsa nyheter samt se kommande väder. Att hänga på såssiala medieplattformar, skriva hat och hot på forum som diverse kommentarsfält och vara troll i största allmänhet bekräftar man främst vad man är. Så visst har man blivit lurad till mycket även långt innan datorer, internet och allt som hör digitala dyngan till.

    SvaraRadera