söndag 25 juni 2023

Åt Helvete Med All Skit!

När man ska göra bedömning ska det vara EXAKT som innan år 2010 - ANONYMT!
Satans spårhundar allt har blivit, inte märkligt alls att allt blivit våldsammare och mer mördande, oskyldiga som blir offer på gatorna i städerna när det blivit rena skiten med allt. Ett råd: eliminera ALLT inloggningsuppgifter, lösenord, verifiering, autentisering etc. Det fanns INTE förr och är rent sabotage och terrorism det är en av tusentals orsaker varför! NI överförmyndare har skapat de  samhällen ni ser.
Nej, som logisk människa (inga robotar!) Blir man naturligtvis rasande förbannad och vill bara se hela skiten eliminerad! Så var det sagt. Orsaken till cyber attacker och sabotage har ni också skapat med era satans imbecilla regler och alien uppföranden. Can a biz tro.
Orsaken är klart enkel varför dessa "motiv" när så mycket "sparas" av gooloogooloo och andra institutioner och myndigheter utan fysisk uppgift eller funktion.
Bland det bästa man läst! Stämmer utmärkt.
Kommentarer på det är och förblir överflödiga, onödiga, värdelösa som en bok med blanka vita sidor.

Noll kommentar men text. Glad var man mellan ålder 0-5 år sedan insåg man successivt var det skulle barka iväg. Vid nuvarande ålder har man kunnat se vad ingen annan sett eller ser. Alla orsaker har samband alla händelser är skapade av onda individer med för mycket frihet och fritid att räkna ut minsta ekvation mindre till storlek än mymeter. Qwertyxzaksra.

1 kommentar:

  1. Nu är spårhundarna ute på jakt. Ha det så trevligt heja spårare och stå på 😁🙋

    SvaraRadera