lördag 3 juni 2023

Karoncka

Äntligen! Helg efter en fruktansvärd vecka med jobb mer än man hade kapacitet för! Brände nog de flesta "reserver" man hade MEN man klarade alltsammans själv.
Köpte 2 sådana när det inte finns mycket mer att tillgå. Bättre än ingenting iaf.
Gooloogooloo är mer problematisk än lösning oavsett vad de själva uppfattar sig som.
Tog med hela artikeln vilket man känner till sedan år tillbaka, men "fosskale" och deras arbete kommer som överraskning för de med skygglappar, som lever i sin egen lilla värld där dom är lika utrustade som övriga populationen. När man var yngre redan på 80 talet kände man av när man ätit skräpmat slembildning i halsen, godis liknande samt sura uppstötningar liksom läsk.
Det gäller alla vacciner! Inte enbart Coronavaccinet. Har man läst boken så vet man att det innehåller förutom fosterceller även aluminium och själva viruset i syfte att bygga upp immunförsvaret i kroppen. Det finns sånt de dock aldrig räknat på i sin "affärside".
Sådan är och förblir den sanna sjukvården, de "räddar" människor så att de kan avliva dem genom "mediciner"!
Vaccinationer är och förblir ondska! Vad man vet men aldrig skriver när risken för debatt och konflikter är uppenbar.
Kemiska produkter framställda av riskfyllda laborationer! Garanterat djurförsök utförda. Flour är bra som färgborttagning och så vidare!
Bortförklaringar och undanflykter för permanent ansvarsbefriande är den totala kontentan! Man anger inga alternativ till de som har olaten att bli serverade!
Trevligt för dem då. Vräker man i sig musslor likt kannibalerna vräker i sig matkedjors skräpmat får man helt enkelt skylla sig själv!
Då vet man ju det. Dessa enheter är fysiska hårddiskar (vad man känner till) och inte SSD eller eMMc. Fysiska hårddiskar har man erfarenheter av.
Vem bryr sig!? När man inte är expert eller skruvar som modifierar Android telefoner personligen räcker det med att kunna mer allmänt och när versioner passerat viktiga funktioner byter man telefonen eller telefonerna. Can a biz tro.
Som avslutning på inlägget en skön liten dekoration som föreställer naturens resurser och goda bär och frukter.

2 kommentarer:

  1. Protein choklad hellre än vanligt godis som bara är kemikalier och cancerframkallande ämnen! Skräpmat har man upphört att köpa visst Crispy veggie i frityr med pommes frites och läsk men uteslutit chark och mejeriprodukter. Ögonen vill vila.

    SvaraRadera
  2. hallon tycks vara populärt att blanda med allt möjligt jox ox flox

    SvaraRadera