onsdag 14 juni 2023

Gick Bättre Än Förväntat

Värken i ryggen och lederna avtog igårkväll. Då passade man på att omplanteras sovrummets växter i de nya krukorna tillsammans med nya jorden.
Nyaste Fredskalla, personlig kärlek till den när det är en hälsosam blomma.
Fredskalla nummer 2 och Philodendron på samma fönsterbräda som fjärde växten
Svärmorstunga en verkligt ståtlig blomma som man minns från barndomen fanns i vart och varannat fönster då tyckte man inte att de var något märkvärdigt vilket man tycker idag däremot. Krukornas svaga men ändå fullt märkbara doft var mera tillfällig när man inte känner någon doft ikväll.
Gällande jorden stod följande vilket gav bra bekräftelse på att det är BRA jord.
Lervik Terrakotta krukor. Vet inte om det var att de är brända i lerjord eller tillverkade av lerjord. Antagligen brända.

Inte vad man vet, operatören man har är otroligt duktig på att dra mycket paket data, åtminstone av kontantkort att döma. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Men så härligt trevligt och mysigt att de "nya" växterna fick varsin stor och djup keramik kruka med rent professionell jord! Ser riktigt bra ut och det lär dröja några dagar innan de visar uppskattning när de befinner sig i omtumlande nyss bytt stadiet. Hällefors tillreder jord är yttersta kvalitet och med stor omsorg. De flesta operatörer tar mycket paketdata så de som har fri surf har någon operatör som gett erbjudande de sedermera kommer att ta betalt för sådan är kapitalismen i dagsläget.

    SvaraRadera