lördag 17 juni 2023

Dagen Så Långt - Lördag Eftermiddag

Gjorde en liten tripp till schtan fastän timmen var sen. Mycket riktigt hade de stängt dit man skulle för att införskaffa batterier. Ingen direkt besvikelse när man redan hade fattat beslut om nästa destination. Vilket det blev.
Bra att man fick information att juli och augusti har de stängt. Så att man inte behöver åka dit helt i onödan.
Nästa destination blev livsmedelsbutiken man hellre satsar på när de har livsmedel till drägliga priser och det UTAN ocker eller smyghöjningar och annan idioti!
Priser för livsmedel för de allra flesta oavsett låg, medel eller annan klass folk så handlar de flesta på Willys av fler än ett skäl. Huruvida de säljer de produkter som bojkottas eller något numera har man aldrig lokaliserat när man inte konsumerar Mondelez produkter personligen vilket var årtal innan det som uppdagats i år! Man gillar helt enkelt varken Marabou, Oreon, Philadelphia, V6, Stimorol eller Belvita och köper inga sådana produkter Gevalia och O'boy kan man avstå ifrån när den sistnämnda främst och mest smakar socker eller något liknande.
Anledningen att man aldrig besökt Willys Avion har inget att göra med att man städade där var fjärde helg för över 5 år sedan utan att man haft föga ärenden till Ikea eller Avion samt kommit på det när man varit på väg därifrån med bil.
Korrekt pris på det mesta, vilket är avgörande för att man inte ska bli offer för smyghöjningar och ockerpriser. Samt det mest väsentliga: man hittar allt vad de lokala butikerna saknar, och råkar de ha produkterna har de hutlösa prissättningar vilket klart märks på antalet kunder i butiken vid de tillfällen man tidigare varit dit. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Finns inte mycket att tillägga annat än att höghöjdskaffet inte känns direkt lockande, ett skånerost vilket inte säger något egentligen det andra mörkrost men man är inte utan kaffe precis dessutom saknas 1200 meter när de hade 1400 och 1500 meters höjd. Kanske det är något spex. Man får se ifall de har kvar höghöjdskaffe när man börjar bli utan.

    SvaraRadera