måndag 20 februari 2023

Blixten och Pannan utan Kannan nån Annan

Visst vet man ju varför men orkar inte förklara. Speciellt inte när ingen annan finns... där.
Samma tid hjälper inte! Saknar helt betydelse! Har försökt men påtvingad arbetsskada gör att man tyvärr tvingats till jobbet även under normal ledighet! Kroppen och knoppen samarbetar därmed behöver man inte trötta ut kroppen med rörelse! Resultatet varierar efter tvingad nattsömn. Med dilaterad kardiomyopati är det annorlunda mot för andra diagnoser.
Tiderna har förändrats. Numera är barn vuxna och ska ut i arbetslivet samtidigt som de ska utbilda sig i skolan! För att kompensera gängkriminalitet och andra kostsamma brott. Samvete, moral och förnuft bytes gärna mot kapital.
Det känner man till sedan 80 talet och en arbetsplats där somliga i personalen stal patienters mediciner för eget missbruk. Inga man kände men rykten spreds sannolikt. Man brydde sig aldrig när man redan hade slutat arbeta där. Somliga använder medicinerna som "party droger" det har framkommit genom media.
Naturligtvis kollar man upp okända nummer som ringer för att få reda på vad det kan ha varit gällande. Inga bra referenser men så länge förbud inte införs och inget hjälper fortsätter dom att ringa.
Ypperligt att bedrägeri förhindras och i bästa fall blockeras. Synd för äldre som oftast inte är medvetna om detta.
Skönt att vara bortkopplad ifrån senaste dårskapet. Upptäckte något man aldrig upplevt tidigare. Vad? Det vet undertecknad och hur man hanterar det. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Det är ju en fantastisk tur att man är så ultimatum man var, är och förblir att man kommer ihåg vad man läst om ämnen och kan hantera fysiska ämnen på korrekt sätt. Även fastän man vet att ens kraftfulla och skarpa tid har passerat i jämförelse med yngre generationer finns ändå volymer för mycket kvar! Dessutom har man erfarenheter som yngre generationer saknar men dom saknar dem egentligen inte dom har helt enkelt bytt intuition som erfarenheter mot sina neuro diagnoser vilka oftast visat sig vara kvacksalveri och påståenden från sk läkarpositioner. En av anledningarna att dom aldrig kommer längre än dit.

    SvaraRadera
  2. Sabotage när man vaknar av att det är svart runt omkring men viss belysning funkar, troligt säkring som utlöst av yttre påverkan! Om så är fallet är det sabotage av klåfingriga klåpare till grannar! Så satans typiskt.

    SvaraRadera