fredag 10 februari 2023

Lunstid Jally Butiken man Saknar

Luns gott men ffa mer nyttig. Består av franska, tonfisk och veganost delikat!
Man tar den i repris från spis på is utan vännen gris efteråt ingen illaluktande fis.
Visst är det Jally mä jallybiela å myche falke å säcka ve kalke bra bilder.
Butik man saknar enormt är den som hade lagom volym till bästa pris på alla sätt och vis aldrig arrogant eller novis.
Underbar stor kudde värmande plyschig mjuk och helt enkelt fantastisk! När det begav sig köpte man först en till anhörig för att sedan köpa en egen. Ett köp man aldrig någonsin ångrat!
Näst bästa Cola drycken man druckit. Lagom volym 3001 ml alltså strax över 3 liter till förmånligt pris. Flaskan finns ännu kvar dock utan Cola naturligtvis.
Hyllor med inbjudande varor och produkter! Just dessa fanns hos Dollarstore kanske restlager från MM? Köpte flertalet hos MM när det begav sig och även 2022 hos Dollarstore. Har saknat dem hos MM. Exakt samma pris som hos MM! Inte illa så det blev inte mindre än 5 flaskor.
Garner i parti och minut i riktiga regnbågens alla färger 🌈 till drägligt pris per nystan. Naturligtvis fanns de som aldrig varit nöjd med billigt oavsett vad.
Sedan var det ju så att butiken hade likt många andra affärer olika sorters och dessa var olika kvalitet. Butiken hade nog viss inriktning på studenter och deras oftast katastrofala ekonomiska situation därav var det ibland somliga varor rena bortskänkes priser vilket var jättebra.
 Butiken var bra orienterad där ÖoB tidigare hade lokalen. Sistnämnda flyttade till annan del av staden drygt en mil bort och där höjdes priserna på varor enkelt uträknat för att kompensera lokalhyra, belysning och andra om och kring kostnader. Åter till MM så kan man kortfattat se det som att Dollarstore tog över och som resultat av år 2020 upphörde MM. Can a biz tro.

På ålderns höst har man blivit tröttare och diagnoser gör sitt till för att motverka energi tillskott och styrka. En av orsakerna varför man inte orkar vara aktiv såsom för 20-30 år sedan.

4 kommentarer:

  1. Det mesta sagt och tillagt i inlägget så vad säga mera månne?

    SvaraRadera
  2. De med neuropsykiatriska diagnoser är de som oftast aldrig haft kopplingar till verkligheten i den utsträckning vi övriga haft och har. Därmed saknas oftast moral, disciplin och medmänsklighet i dess bristande DNA register sånt kan läsas om av intresserade i facklitteratur som Modern Psykologi mfl. Något allmänheten tvingas göra när arbetsgivare generellt ignorerar dessas problematiska tillstånd på arbetsplatser och i samhället.

    SvaraRadera
  3. Vad gäller neuropsykiatriska diagnoser har det tillkommit volymer av olika orsaker till varför människor drabbas av dessa och problematiken innan de får veta vad dom har. Tidigare var det ibland medfödda defekter vilket är något helt annat än de skapade genom vaccinationer (för tvivlande, läs: Vaccinationer risker och skador!) och andra faktorer som påverkar det mänskliga psyket. Tv spel har alltid haft skadlig påverkan liksom alla egentligen spel. Dom med antingen medfödda defekter eller skapade genom vaccinationer utvecklas till mentalt störda i olika grader och nivåer! När nätverk av bekanta, likasinnade och ibland familjerelationer tynar bort försöker dessa oftast misslyckade individer att ersätta dessa 3 former av social anpassning med digitala utvecklingsfaser, döda ting och mängder av annat. ADHD, Asperger, Autism är 3 vanliga neurologiska defekter som på utvecklingsnivå kan medföra sk social anpassning på sikt. I skolan och på arbetsplatsen finns oftast inga sådana möjligheter till att utvecklas till fungerande elever eller medarbetare. Därav har dessa blivit belastningar i samhällen istället för resurser. Där tog energin till vidare förklaringar tyvärr slut. Antagligen den mänskliga faktorn.

    SvaraRadera
  4. Räcker och täcker mycket, kan säkert bli debatt någonstans. Det får de som vill föra människor föds, lever men dör numera knall och fall orsaker är många men knappast att de snubblat över en omkullkastad pall nej Sars/cov2 finns nog i många fall.

    SvaraRadera