torsdag 23 februari 2023

Reaktioner (Reflektioner)

När man struntar i meningslösa prenumerationer kan man lägga in väsentliga klipp och personliga reaktioner utan imbecilla redaktioner!
Ingen i omgivningen och absolut inte på arbetsplatsen bryr sig eller har ens upptäckt ovanstående. Undertecknad vet och har sedan tidigare tagit reda på mer noggrant kanske mycket noggrant men då har man snappat upp information som desinformation.
Studentpartiet vänder kappan efter vinden till skillnad från tidigare år av motstånd och motstridiga intressen. De har det kämpigt i det partiet mot övriga partier i regeringen och riksdagen men tycks trots allt sätta käppar i hjulet för samtliga övriga partier tillika myndigheter.
Det är en av alla strategier värre kommer det att bli i framtiden med eliminering av etniska svenskar.
Fasaden är precis som vilken annan som helst med lovord för att få möjlighet att genomföra donationer. Verkligheten är en helt annan vilket visar sig på plats.
Mindre bemedlade förstår inte alls. Andra förstår allt genom tidigare fall av mediedrev och utfallet det orsakat. Vila i frid!
Kompetens eller handlingskraft kan avlönas kraftigt däremot kan siffror misstämma eller felinformerats. Föga förvånande läsning lika föga som
Däremot väl grovt uttryckt och skrivet 
Psykiatrisk ohälsa kunde ha varit bättre valt uttryck. Mycket som skrivs känns oftast som gammal skåpmat, vad man både läst om tidigare som känt till gällande både nervsvaga som de med svåra psykiska diagnoser och deras barn, syskonbarn eller inom släkten. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Det är härligt när man har 3 mobiltelefoner ringer mer än mottager samtal. Då har man dels fått det som man vill och i gengäld vet man hur lite värd man är som medmänniska, syskon, släkt och aldrig eftertraktad. Känns alldeles utmärkt på helgerna så att man får vara ifred utan att bli störd av idioter vilka man ibland får höra om ytterligare mindre bemedlade och problematiken de utgör. Har aldrig haft kontakt med 1 syskon på 15 år och övriga har man 1% bortsett från 1 som man kanske har 4% och 1 förälder cirka 10-25%. Man lever tar 1 dag i sänder planerar aldrig när man inte vet om man vaknar dagen därpå. Med diagnosen man har gäller det att komma till insikt med det samt hur mycket farligt som dykt upp bara de sista 3 åren hur många faror som lurar bakom hörnet, de undgår man gärna men ser helst att mindre bemedlade, imbecilla, ovänner, fiender och varför-lever-de-alls!? Individer går de vägarna. Ju fler man slipper se igen av obekväma desto bättre. Ja, visst har man blivit av ett genomruttet samhälle misantrop.

    SvaraRadera
  2. Jaha, så det är benämningen när man är den man är? Ogillar de flesta det är väl därför åtminstone en av orsakerna varför man väljer att bosätta sig fjärran från tätbebyggelsen och enda kopplingen till omvärlden sker på nätet via laptop eller Android mobilen annars klarar man det mesta själv och slippa allt är gynnsamt för kroppen och knoppen med andra ord toppen! Lite tråkigt när man tvingas in till affärer och butiker för att handla och möta dem man avskyr men tyvärr är det ju så allt är skapat att alla ska vara "såssiala" och umgänge och all den schiiten nä tack den betackar man sig rent hjärtligt!

    SvaraRadera