tisdag 21 februari 2023

Så Var Första Gjord (Tandhygienist)

Eller som de flesta skulle uttrycka sig "tandläkare" ja, de rengör, rensar, slipar, skrapar, fyller på och utför uppgifter (till absurda avgifter!!!) så att läkeprocesser eventuellt kan påbörjas, pågå och förhoppningsvis ge bättre oral hälsa. 32 år utebliven missbehandling av det viktiga tandhygien. 32 år av maximalt arbete och fysiskt slit har man gått på olyckligaste nit när det gett förslitningsskador, sömnproblem, diagnoser och inkomster som varit och är skit! FY FAN! Är milt uttryckt.
Befintlig android man har sedan juli 2020 och priset under tusenlappen! Fungerar bra och till vad man behöver den till och betydligt mer än förväntat. A version 10 och batteri på 3000 mAh som börjar påverkas och minska i uthållighet.
Låter intressant modell med lagom batteri kapacitet och A version 12. Hellre okända märken när man sett och upplevt kända märkens baksida! Man är inte heller ensam om kända märkens dysfunktioner vilket omfattar många sådana!
Annan modell som även den ser smått intressant ut med minne bland det mesta man sett (bortsett från dator) A version 11 kan fungera det också.
Modell som känns närmast kända märken och minst närheten av intressant. Även om batterikapacitet är okej och minne okej. Priset är naturligtvis avgörande när man är lågklass grovarbetare. När kvalitet sedan 40 år har blivit glömt eller i avfallstippen gömt kanske av diagnoser glömt? Nåja, med hyreshöjningar, höjda avgifter som utgifter får man vara fortsatt nöjd med innehav och glömma eventuella uppdateringar gällande nyare telefoner mm digital utrustning som kringrustning.
För de med kapitalt oberoende och fantastisk ränta på bankkontona! När många går till härbärgen för att få mål mat och säljer bilar, möbler och bostäder för att ockerflationen slagit hårt mot i det närmaste obefintlig familjär ekonomi.
Mjölk behöver endast kornas barn! Allt annat är klinisk villfarelse och lögn. Den skapar oreda och sjukdomar hos homo sapiens! Likaså med chark som frodar tillväxt av kända och nya diagnoser hos homo sapiens. Dessutom gynnar samtliga av dessa inklusive ägg mängder av ovälkomna sjukdomar som människor generellt klarar sig utan att bemästra likt de utmaningar de är. Can a biz tro.

Som tur är har man till åtminstone 97% avslutat att förtära dem. Man mår personligen bättre, viktnedgång sker delvis omedvetet och inga djur offras till människans lust att förtära dess organ. Det räcker och täcker långt.

3 kommentarer:

  1. Moto kostade under 1000 kronor Cat s62 pro kostar 6000 kronor! Lanserades juni 2020 A version 10 medan befintliga Doogee s59pro lanserades 2021 A version 10 men 10050 mAh batteri och kostade mindre än hälften av Cat s62 pro! Fantasi priser inbillar de sig att sunt förnuft folk betalar. Medvetna betalar lågt, prisvärt och fokuserat.

    SvaraRadera
  2. Tur man har löst ut mediciner. Hade man idag varit tvungen att lösa dem skulle man tvingas betala 6002 kronor så det är bra ur flera perspektiv att ha löst ut sedan tidigare. Där sparar man både tid och pengar till besök/ behandling hos garnityr klippare, huruvida det blir fortsatt eller avslut.

    SvaraRadera
  3. Kostar det så smakar det och med rensning av "ytrost", "grovrost" och allvarliga hålskador är det hellre sent än aldrig att få det åtgärdat eller behandlat! Det måste kosta när det sparats länge. Näe dom mobiltelefonerna får allt tillverkare behålla såg inte det minsta intressanta ut! Kontrasterna är stora och det stämmer i dessa tidevarv av investeringar och fattigdom somliga kan prioritera andra gör fel och förlorar mycket de inbillar sig "löser sig" när det sedan inte så gör blir det panik. Man klarar sig utmärkt utan det vita giftet men så länge industrin rullar på får var och en ta förnuft, moral och samvete och göra vad de kan för sina ömsesidiga intressen. Jo, mediciner är dyrt när man ska köpa trots att tiden inte är inne då är det bra att ha eget "apotek" hemma där doseringen blir korrekt och bra att kunna spara av kapitalet. Det går åt till prioriteringar.

    SvaraRadera