söndag 5 februari 2023

Lördag 4 Februari (på söndag)

När kylan infinner sig och ledighet stundar finns ingen anledning att bege sig ut när man handlade livsmedel på affären det sista man gjorde igårkväll. Vaknade imorse (lördag) och dagen har gått och man har bara vilat som sovit emellanåt.
Lugnet har successivt infunnit sig av annat än hjärtmediciner man har och tar. Några våldsbrott har egentligen aldrig funnits i tankegångar bara handlingar.
Den fungerar utmärkt och man har hunnit prova den med 2 Android mobiler. Återstår att se ifall den håller längre än vad Anderson powerbank höll 1 år och 4 månader. Kan ha blivit kortslutning när det luktade bränd elektronik om den fick bekräftat att den kortslutit sig själv genom test som tack och lov inte skadades utan fungerar än! Var visserligen ett risktagande.
Innan man helt övergick från mejeriprodukter köpte man ibland den röda förpackningen och butiken man köpte den i tackade för att man som kund bidrog till "noll klimatavtryck" förstod aldrig vad det mejeriets avsikt var och struntade i det! Bojkottade Starbucks färdiga drycker när man fick kännedom om samarbetet med just detta företag!
När busseländet anlände strax efter 19 till hemorten uppmärksammade man blåljus från utryckningsfordon fick dock aldrig veta vad som hänt. Skräptidningen fick man veta ovanstående medan många andra medier förmedlade vad som hänt. Ingen man kände till omkom i branden har heller ingen aning om kvinnan i 60 års ålder som vårdas med livshotande skador. Vad som hänt beträffande branden hur den uppstått och sedermera utvecklats får andra framställa teorier kring. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Lågpulsare blir oftast känsliga mot alltför stark kyla har man dessutom diabetes typ 2 blir händer och fingrar fötter och tår utsatta oavsett handskar och vantar strumpor och skor! Det bästa man kan köpa är en rejäl powerbank lagom för laddning av batteriet till Android mobiler och kanske surfplattor Tablets och någon enstaka laptop för de som äger sådan. Märkligt att Anderson laddaren kortslöt av sig själv men med tanke på elektroniken och hur tätt det oftast är i dessa powerbank kanske det är mer märkligt att inte fler kortsluter och rent "brinner"? Nä Starbucks blev aldrig någon succe åtminstone inte norr om fjollträsk där man sett förpackningar, flaskor och muggar stå kvar i butikshyllorna. En anledning kan vara samarbetet med Arla. Tragiskt för den som fick sätta livet till i lägenhetsbranden men något gick säkert mycket snett där.

    SvaraRadera
  2. CBD är det andra som gjort att man blivit lugnare redan långt innan man drabbades av diagnosen september 2020 och inte förrän november 2020 tillkom övriga hjärtmediciner och Metformin helvetet blev utsatt när det enligt kardiologläkare "sliter på njurarna" ibland undrar man förstås hur mycket skada ens njurar tagit efter alla år med metformin och stress jobb? Nåja, med förändringar i kosten och ett annat levnadssätt har man nog gett kroppen och knoppen bättre alternativ. Blindstyren och puckon reflekterade aldrig över blåljus från utryckningsfordon blind för omvärlden och det var väl det.

    SvaraRadera