söndag 19 februari 2023

Stämmer Inte Alls!

Att räckvidden skulle vara 10 meter räckvidd på den pjäsen, fick det bekräftat idag. I övrigt stämmer nog data överens.
Väl sent att "ångra" en beställning när man haft enheten cirka 6-7 månader. Upptäckte att den "tappade" kontakt med bluetooth högtalaren när denna flyttades cirka 6-7 meter! Digitala enheter har egna funktioner och gör man förändringar mitt i en "process" som i detta fall är den kopplad från en CD spelare och förbinder sig till en Bluetooth högtalare. Bayze.
Vad som medföljer förpackningen är bruksanvisning, enheten, ett dubbelt jack som tyvärr ville lossna i ena sidans jack och en dubbel jack kabel. Kanske även laddningskabel medföljer? Kan hända.
Enligt bruksanvisning är räckvidden 10 meter. I verkligheten tappar enheten kontakt med målpunkt inom 5-7 meter! Målpunkt i detta fall Bluetooth högtalare har en räckvidd på strax över 15 meter vilket gjorde att man fick bekräftat att Bluetooth mottagaren/sändaren klarade kortare avstånd. Bra att få bekräftelse och erfarenhet att få innan man ställs inför "utmaningen" på annat sätt. Can a biz tro.

7 timmar batteritid stämmer. Säkert de andra funktionerna också. Ändå ett bra alternativ till bilen om man saknar CD och framför allt Mp3 spelare. Kan väl anses lyx produkt när man har Bluetooth i mobiltelefonen. Har mycket mer musik på CD-R skivor än i mobilen och då är det bra att kunna koppla in CD spelaren och använda "ej registrerad" fri enhet mellan spelare och hörlurar eller högtalare. Ingen risk för "skadlig programvara" eller liknande.

2 kommentarer:

  1. Bro3 BR-LHWT3-11 har precis som Doogee mobilen man har Bluetooth version 5.0 och stödjer många andra funktioner. Vad man inte visste var att man ska kunna ha 2 enheter. Provade nyss och det stämmer helt och hållet!!! Så fantastiskt, bägge Bluetooth högtalarna är igång och Bro3 har anslutit bägge två. Som med medlemskap hos Kjell och Company var det många fördelar man inte hade den blekaste aning om! Egentligen bara kvitto hos Kivra istället för pappers dito. Man får ta reda på mer sedan. Bara positiva fördelar alltså. Långt ifrån lycklig och nöjd men alltid något.

    SvaraRadera
  2. Super bra att upptäcka trevliga funktioner även om det är något halvår sedan beställningen men hellre sent än aldrig som det så fint heter. Det är mer sällsynt att somliga funktioner faktiskt fungerar enligt bruksanvisningar. Somliga fungerar inte alls och det pga inaktuell modell som vissa enheter man ibland hittar hos loppisar och returcentrum. Där kan programvaran vara helt annat än datorers systemkrav och då har man rent köpt "grisen i säcken" man lär så länge man lever.

    SvaraRadera