fredag 17 februari 2023

Pension Ingen Försäkran!

I nutid är det ingen försäkran om tryggad framtid att pensionsspara. Görs det hos en bank är avgiften endast en medlemsavgift till den bank man valt som förvaltare av tjänster såsom betalning för bostad, förenklade betalningar till affärer, på internet och räkningar. Extra utgifter till banken kallas ibland internetbetalning och kortbetalning. Det är 2 delbetalningar till en bank med miljarder kronor i intäkter. Lån, kredit, räntor och amorteringar är andra bank inkomster.
Naturlichtvis vet man det samt att sk "folkpension" eller allmän pension är en egentlig som avsiktlig bluff när det rör sig om fiktiva siffror, belopp och helhets summor. Folkmassan i slaveri är de ondas avsikt med systemet! Om dagen skulle dyka upp när det skulle vara dags vet man ändå på förhand att endast egna hemliga besparingar av kapital med minimala inväxlingar för aktuella valutor skulle kunna användas.
Av 3 produkter har man 2 kvar där en inte fungerar, digital dynga enkelt uttryckt, den i mitten, medan den till vänster fungerar förträffligt!
En av miljoner anledningar att man helt väljer bort avfall som bingolotto, postkodlotteriet, Miljonlotteriet mfl. Allt är frågan om bortskänkning av livsuppehållande kapital! Dessa kan brinna i sina egna hopplösa situationer och frustrerade ekonomiska förluster! Man gör allt för att blockera som utestänga dessa ondskans element. Can a biz tro.
Eller är genomonda psykfall såsom politiker, myndigheter, byråkrater eller religiösa vrak.

2 kommentarer:

  1. Medvetna kan vara begränsat antal övriga får kalldusch när de upptäcker parasitträckens bluff och svindleri men så är det lätt att blåsa andras pengar. Som tur är finns miljontals psykfall som är lättlurade att frekvent blåsa helt och hållet på varje krona och offren står handfallna som hjälplösa mot drakar och deras hantlangare. Tyvärr ska alla utom klippare mfl gå eller kräla samma väg för att "systemet" ska rulla på.

    SvaraRadera
  2. Människor som oss 2 har nano plats i den korrupta, imbecilla värld vi tyvärr föddes till.

    SvaraRadera