söndag 12 februari 2023

Premiär Halkskydd Vorstingar 2023

Så idag fick man tid för att ta premiär promenad med de nya Stabilicers Heavy halkskydd man beställde för någon månad sedan. Naturligtvis iakttog man försiktighet när man vet vad man har under skorna!
Stövlar var bra val av skor med tanke på kardborrebanden som är fästa i skyddens plattor där skruvarna är inskruvade under plattorna.
Tittar man noggrant på bilden ser man hålmönster i snön på marken. Idag är det töväder och väldigt mild temperatur ute vilket gjorde att det var väldigt enkelt och smidigt att ta sig fram med långsamma steg, vilket det blev. Man provade gå på isfläckar och det fungerade lätt och smidigt utan minsta glidning med någon fot. Visst är dom värda priset de kostade.
Mindre lyckat vad som än har skett! Parkeringsstolpe vars elverk försvunnit. Kan ha varit vad som helst som hänt där motorvärmaruttaget blivit lösryckt från själva stolpen. Med alla snömassorna som bombarderat samhället är det föga förvånande att man upptäcker skador.
Som detta som ser ut som del av ett bord eller vad det nu föreställer. Ordspråket vad som göms i snö framkommer i tö stämmer överens med verkligheten.

Åter till halkskydden. Även om det inte blir att använda rutinmässigt till och från jobbet kan dom med fördel användas privat på fritiden. Med 5 par andra halkskydd varav 2 par används till 2 par skor och 3 par i reserv lär man klara sig denna vinter och några säsonger framöver. Can a biz tro.
För människor (ungdomar) med för mycket kapital att slösa eller med rika generösa föräldrar som tillgodoser sina barn med vad barnen vill ha. Har man inte sett reklamen tillräckligt för att undvika denna mobil modell!? Jo, vill man kan man göra egen design på befintligt objekt för gör-det-själv har alltid varit bäst. Lägger hellre en bra slant på rejäla halkskydd och livsmedel än på en företagsstylad mobiltelefon!.

2 kommentarer:

  1. Alla människor och samlandet som är gränslös är det säkert några som får en tändning (gnista) vilket leder till att börja eller fortsätta samla mobiltelefon modeller. Finns ju mindre bemedlade som samlar sånt avfall när det gör sig bäst att samla ihop dem och överlämna till återvinning när det är riskabelt ur hälsosynpunkt! Likaså med gamla datorer, surfplattor, tablets och laptops. Fel hantering kan och blir förödande konsekvenser. Ja! Slutligen blev det av att prova produkten super halkskydd och det ser ju bra ut och skruvarna håller det är alltid bättre än oturen att de skadas. Hade det varit sträng kyla kanske dom inte hållit eller att plattan kanske sprack? Vad som helst händer ifall man är otursförföljd.

    SvaraRadera