söndag 26 februari 2023

Söndagkväll 26 Februari

Ytterligare en söndag i mängden av söndagar.
Priserna höjs till skyarna! Åkte och kompletteringshandlade vad man missade och lite annat man tänkte på hemmavid. Dhär upptäcker man vad som saknas i kylskåp och frysen. Visserligen har man kaffe men 1 extra paket är alltid användbart längre fram i mars. Tonfisk är gött å finn. Ju mindre man behöver till affären desto bättre! Sojadrycker är stor åtgång på så det blir en del litrar. Mazariner det enda alternativet när det inte finns vad man gärna växlar mellan wienerbröd.
En Veganpizza där även pizzerian höjt priset på mycket. Knappast att dom egentligen drabbas av inflationen men för att följa trenden runtom i landet och övriga omvärlden så höjer de priserna. Man kan ha tankar hur det går ihop eller inte ifall kundkrets sinar markant men det är knappast någon fara för tillfälliga kunder gynnar säkert där stamkunder upphör att besöka restaurangen.
Upptäckte att man parkerade snävt men dock ingen fara utan med lagom marginal till lyktstolpen! Lite konstgjort proffsigt.
Då är det illa! De kan aldrig mena att de skänker bort mediciner gratis även om det rör sig om patienter! Naturligtvis måste patienter betala för besök, kost, logi tillika mediciner. Det är ju en skälig nödvändighet annars fungerar inget ju.
Tånkte på texten på krukan, de måste ju mena att krukan är 100% miljövänlig. För växten, Philodendron, är väl det mest miljövänliga man kan tänka sig. Läste att namnet antyder något i stil med trä älskare så framåt våren försommaren får man fixa något lämpligt så att den kan komma att trivas. Dessutom förutom super vacker gör den rent omgivningen inomhus likt Fredskalla, Aloe Vera och Svärmorstunga man har i sovrummet. Under 18 år har man aldrig haft en enda växt i sovrummet. När man läste om fördelarna med dessa växter som hälsofrämjande har man placerat 3 växter i sovrummet. Can a biz tro.

Kan bli 1 eller 2 till växter i sovrummet när de 3 befintliga gett så mycket! Att dom renar luften stämmer, för tidigare var sovrummet väldigt dammigt det är reducerat och luften känns mycket bättre renare och friskare som fräschare. Det är glädjande och muntrar upp när man är ensam.

1 kommentar:

  1. Naturligtvis tänker man när medmänniskor från andra länder är bosatta i Sverige och råkar i problem med kriminaliteten för egentligen var de flesta aldrig dom som dom har blivit av naturliga orsaker. Att fly krig, politiska inriktningar och terrorism gör att delar av hjärnan stänger av automatiskt. Endast makthavarna som dessa flyr från sitter skyddade mot alla former av yttre påverkan, de som tvingas lämna sina hemländer hamnar naturligtvis i kaos efter förödelser efter kaos och ännu fler kaossituationer till slut när och om de når fram till friheten är dom så illa mentalt avstängda att deras handlingar blir del av vad de upplevt på vägen till friheten. Enkelt uttryckt.

    SvaraRadera