fredag 24 februari 2023

Fredagkväll Äntligen Helg!

Trots att man gjort en fyra dagars arbetsvecka känns det utmärkt att det är fredagkväll och tid till rehabilitering lördag och söndag.
I morse blev det snabb handling när man blev tvungen att handla hem och att ta med till jobbet så att man hade fika och lunch. Så blev det. Det mesta av det man handlar smyghöjs priser på, naturligtvis kostar det extra mycket att leva nyttigare och sundare. Det är inte märkligt alls.
Undantag att det blev handlat där, inte köpte man avsiktligt baguetter med köttbullar utan det skulle vara kebab men antar att det kan ha blivit hast köp. Nödproviant när man inte hade eget kaffe i morse så då fick det bli färdigt kaffe tyvärr med mjölk. Kanske därför man har gaser nu.
Dåligt alternativ att sitta och vänta på bussen på. Superklantar!!! Idiotbygge som inte borde ha kostat ruttet lingon ens.
Skönt att veta att man aldrig behöver råka ut för det när man alltid äter växtbaserade bullar och dessa har bra hållbarhet!
Beställde ranson tobak vilken lär räcka länge när man halverat konsumtionen.
Beställde även kaffekapslar till maskinen. Var ju 5 månader sedan sist och det är nog knappast bra att den får stå alltför länge utan att användas! De kapslarna finns inte hos livsmedelsbutiker tyvärr.
Det varierar i den modell man köpte juni 2022, somliga kapslar ger utmärkt kaffe andra mindre fylligt som sagt det varierar ibland väldigt markant!  28 tidigare förbrukade kapslar skulle ha varit fler (52) men antagligen har somliga blivit kastade i hushållssoporna vilket är förkastligt miljömässigt! Kan kanske källsorteras.
Fick vänta till 16:32 innan bussen behagade komma. De har satt i system att alltid vara försenade typiskt otyg! Inte det minsta märkligt att resenärer hellre tar tåget när det väl fungerar. Cirka 20 minuter utan stopp från position A till B. Med buss åker somliga chaufförer ner där ingen stiger på i många fall som utfyllnad av tid som de idioter de var är och förblir! Can a biz tro.

Blir att ta det lugnt med att skaffa "bryggan" mellan externa hårddisken och Androiden. Orkar inte så mycket sedan man drabbades av diagnosen och har relaterad diagnos sedan cirka 11 år tillbaka. Bara för att ersättning nyss kommit behöver man ju inte sätta sprätt på den sedan är inget längre "först till kvarn" som det var förr i tiden. Den tiden är för länge sedan förbi!

2 kommentarer:

  1. Något man upptäckte är att somliga livsmedel man sedvanligt handlar tar slut och när det verkar finnas bakomliggande strategi att ha för lite av vissa varor för att kunderna ska besöka butiken mer frekvent kanske även frenetiskt föreligger. Ifall så är faktum är det rent nedrigt för det är bara 3 år sedan vi hade pandemin så butiker bör nog tänka sig för trots allt!

    SvaraRadera
  2. Bara att bojkotta om det blir värre! Vad som helst väntar runt hörnet och plötsligt har vi ny pandemi över oss. Klart man måste ha livsmedel och tobak och kaffekapslar som omväxling till perkulator kaffet dessutom bekvämt. Blir nog intressant att höra vilka sorter som medföljer 60 pack eller (6 rör) kafferör när det är kartonger det är frågan om. Brrr svalt ute trots solsken ⛅☀️

    SvaraRadera