lördag 18 februari 2023

Förlorare Sedan 1978!

Var väldigt länge sedan man upptäckte när man summerar åren från 1978 och fram till idag. Inga offerkoftor eller självömkan såsom otalet över hela landet och inte vet man varför man fortsätter.
Bredvid någon annans fordon 1988.

Född i olyckans år och datum. Man kan endast skratta ibland hysteriskt åt eländet. Andra blir mentalt tomma och hamnar i djupa kritiska kriser somliga tar sista klivet. En del skyller på mörkret när det oftast är ljuset som är en mindre känd orsak. Livets tragedi tivoli och festival på en och samma gång. Man har tack och lov sitt i behåll och även sinnen 9 och 19.
Mer behöver inte skyltas med räcker så.

Ingen begriper eller förstå. Psykologer är egentligen ett folkslag som är ytterst rädda att ta itu med andra människors öden om dom inte har nätverk av sociala individer kollegor, bekanta och specialister när dom "kör fast" i ej studie material utan verklighetens utmaningar. Vilket man själv åt många har utrett och lyckats med i många fall utan hjälp från någon eller några i något nätverk. Helt oskyddat och utan fallskärm eller andra säkerhetsanordningar. Då kokar det.
Ytterligare utmaningar och påfrestningar som naturligtvis haft sin påverkan var året 2020 dess framfart och viruset som enligt viral kraft genom falska medier och kvacksalvare FHM inte lyckades säkra människors liv sedan ställde man sig frågan: hur många gick på bluffen!? Om viruset kom från djurart skulle vetenskapligt även djurarter ha drabbats av viruset! Så var emellertid inte fallet utan endast människor drabbades. Fysiskt? Ja, psykiskt? Ja, ekonomiskt? Ja! I allra högsta grad.

Till förvärvsarbete då trots att man körde skurmaskin i en butik där stora antal människor vistades tillsammans med kunder drabbades man aldrig själv av viruset! Man åkte buss, vistades på 2 skilda arbetsplatser och kände aldrig av någonting alls annat än vanliga sjukdomar. Konspirationsteorier från alla håll myndigheter, regeringen och så vidare formligen kastades ut likt vattenmassorna från Niagarafallen. Februari 2022 smittades man på arbetsplatsen! Av något kallat nukleinsyra och tvingades tillbringa 17 dagar hemma när man själv ville säkerställa att inte åka tillbaka för tidigt och riskera att smitta. Nej, vaccinationer är för de mindre bemedlade som inte vet bättre - precis som de glada! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Att vara annorlunda är att tänka annorlunda något som alltid varit nödvändigt i samhällen där likriktning och likgiltighet oftast är majoriteten av befolkningens höjdpunkter tyvärr. Somliga imbecilla bortförklarar med nytänkande och ömsesidig morallöshet oftast baserat på personliga misslyckanden i det förflutna. Dessa har förträngt sina förflutna tider och blickar enbart framåt! Vindrutan är det enda de har och har noll förståelse för de som bearbetar indoktrinerat förflutet nano eller noll kunskap om medmänniskor utan ser dessa som trälar i förtjänat slaveri. Tyvärr finns det ett oändligt överflöd av dessa varelser som helst borde placeras permanent på annan planet i universum!

    SvaraRadera
  2. Hundra procent korrekt! Kunde aldrig beskrivas bättre och enklare.

    SvaraRadera