lördag 18 februari 2023

Trots Allt!

Fortsätter man erfaren härdad och tålmodigt när man har 2 ynka dagar i frihet. Lördag och söndag.
Tiden går läker aldrig några sår däremot har man aldrig fraktats i sjuksäng eller på bår. Ett pendelur man köpte och det fyller en psykologisk funktion. Även psykosocial sådan. Föremål ersätter sociala situationer som dess sämre bör betraktas som det de egentligen är dysfunktioner! Ju mer du vistas...
Dofter friska fruktiga och goda tillika fräscha kan betyda att man inte tappat lukt eller smaksinnen trots allt.
Enda människan på planeten med ett hjärta så denna figur köpte man före år 2010 den finns kvar i ens ägo när man är den enda människan på planeten med ett verkligt hjärta. Övriga saknar det som själ. Det har bytts mot spel, kapital, kryddstarka livsmedel, tillsatser och skadeciner med biverkningar och åtskilliga defekter!
Har nog alltid haft benägenhet att tro att något fungerar framför i verkligheten sällan fungerar! Denna pjäs fungerar sannolikt som den ska när man får vad man betalar för!
Vibrerande massage modul som man köpte 2 av 1 rosa och denna turkosa före år 2010. Dessa har kommit till stor användning efter inköp (hos MM). 3st AAA batterier erfordras namnet passar.
Souvenir köpt där man köpt många kylskåpsmagneter. Nagelklippare i kombination med mini fäll(t)kniv och kapsylöppnare. Vackert motiv tycker man väl personligen.
Privat i bostaden efterlevs vad emalj eller plåtskylten förtäljer! Orsaken varför hemmet alltid förblir bäst!
Dessa Bluetooth hörlurar fungerar märkligt nog liksom mycket annat man har och äger! År 2003 köpte man billiga hörlurar av märket Koss och började använda dessa vid arbetsresor. Något år senare hade flera medmänniskor skaffat lurar och idag är det fåtal som är utan. Slutade använda dessa när man insåg att man inspirerat till något olämpligt då många blivit trafikfaror genom missbruk av lurar!
Denna pjäs kallad powerbank köptes augusti 2021 och man har laddat mobil telefoner åtskilliga gånger med den.
Den fanns och kanske finns hos Netonnet som lågprisalternativ och fungerade hyggligt. Kanske blev den använd för mycket? Kan så vara. För 1 år 4 månader 
senare kortslöt den sig själv! Vilket man fick bekräftat när man testade att ladda den och den kortslöt grenuttaget dock utan att skada grenuttaget! Så det blev att i januari i år åka till Kjell Company och köpa en ny tillsammans med 2 headset man egentligen inte har mer nytta av än den ena som ersättare för Bluetooth hörlurarna. Can a biz tro.

Varför ta upp sådant här? När man inte ventilerar med någon eller har några som helst "vänner" bekanta eller ens familj så är bloggen ett sätt att ventilera funderingar som tankar.
Så var det är det som förblir det. Ensam hemma i bostaden och tryggheten verkligheten. På arbetsplatsen är alla ersättningsbara för somliga rasar deras värld samman om och när dom blir medvetna om det. Det har man blivit varse för 37 år sedan. Tar det med en axelryckning. Så var det är det som förblir det.

4 kommentarer:

  1. Förr var det klart annorlunda. Nu är man ensam och trots förmaksflimmer hjärtsvikt allergier och allt möjligt annat får man klara sig helt på egen hand (och fot). Aldrig gråter man eller blir frustrerad förtvivlad eller nedlåter sig att brytas ned av någonting alls när mycket och det mesta strider emot och svek radas upp allt eftersom. Nej, man har lärt sig läsa, parera och eliminera alla onda tricks från arbetet, samhället, kommunikation och psykfall i samhällets bottenskikt. Sedan 3-4 år tillbaka har man gjort allt personligen och inte ligger någon till last som åtskilliga samhällsmedborgare falskeligen satt som fasad framför något som är fallfärdigt eller redan är spillror går till psykologer, terapeuter och andra för att orka hålla livsandan uppe ibland rör det sig om fysiska hinder. Vad man insett är att hela sjukvårdsinstitutionen var, är och förblir densamma. Drivmedel där är överflöd av kapital utan märkbar motprestation! Det gäller tyvärr även neuropsykiatrisk omfattning där det lovas runt för att hållas fragmentariskt tunt. Stor personlig resa har man varit med om men sedan när man blir lidande mentalt drar parasiter undan mattan golvet och grunden för att man ska falla och slå sig i molekyler. Så fungerar hela sjukvården idag och arkebusering hade varit korrekt belöning till de man tyvärr stött på av ren olycka.

    SvaraRadera
  2. Till de som inte förstår borde det förutsättningslös bli halvt steg enklare: ju mer du vistas i sociala situationer desto fler dysfunktioner får du. Enklare förklaring molekyliserar helheten i sammanhanget.

    SvaraRadera
  3. Förutsättningsvis ska det stå. Dumbphone Android väljer oftast helt fel men så är de skapade av utvecklare som alltid haft har och permanent kommer att ha FEL!

    SvaraRadera
  4. Granatäpple och citron låter som en paradiset blandning! Sprider sig sedan doften och aromen i bostaden är det början till något exotiskt festligt nytt och spännande! Hjärtat ja sitter på rätt ställe motför alla otrevliga elaka och onda med infernaliska demoniska avsikter. Kool plysch figur ser ut som en geting med ett hjärta. Arktisk svalka en het sommar är värt mödan av beställningen. Souveniren ser ut som ett fält redskap fast det användes inte dekorationer till. Väsentliga med hörlurarna måste vara användningsområdet och att det var prisvärt. Ifall laddaren kortslöts av sig själv måste det vara produktionsfel eller missbedömning i hanteringen vilket kan vara mest troliga orsaken. Bekvämt och säkert skönt som avkopplande är det viktigaste i hemmet. På arbetsplatsen tvingas man ibland vantrivas för att bäst njuta av varje fridfull dag hemma! När ersättningen är likt fin sand bortsett från volymer.

    SvaraRadera