torsdag 23 februari 2023

I Drömmarnas Värld Är Allt Möjligt (Drygt och Delvis Löjligt!)

Skillnaden mellan fantasi och verklighet är likt skillnaden mellan dag och natt. Somliga dock försöker omvandla fantasin till verkligheten några lyckas medan en majoritet misslyckas.
Fann en sida på Instagram man i början fann delvis intressant gällande kristallsten och dess olika betydelser snarare än beståndsdelar.
Visst har man köpt en del "kristallstenar" för 27 år sedan och för något år sedan ifall de sedan haft någon som helst inverkan som påverkan kan man tyvärr inte svara på. Det är som med mycket annat att man måste tro på material.
Just ametist är månadssten vilket man är nöjd med. Kulören stämmer överens med personlighetsdrag. Sedan finns de som har ordets begåvning att uttrycka sig.
Tyvärr uppgav man e-post adress och fick rena spammet låååånga texter där det slutligen framgick att den personen ville att man skulle betala. Där tog det slut.
Haft funderingar att beställa men tyvärr har man inte mycket tid. För 12 år sedan köpte man ett liknande hjärta ett halssmycke materialet ametist för 70 kronor. Vid olämpligt tillfälle gick det sönder därför har man funderat på att beställa detta. Funderingar befinner sig fortfarande i nivå funderingar.
Vad nu detta skulle vara för föremål? Kluster säger inte speciellt mycket, är det en klump? En lykta? Ingen aning. Can a biz tro.

Tjafs och trams när allt kommer omkring.
Bra kulör! Det är väl det enda. Annars har man inget som helst förtroende för något alls i dessa tidevarv av bluff och båg.

2 kommentarer:

  1. För 27-28 år sedan halkade man in i något mer främmande "den ockulta världen" genom en tidning man kunde prenumerera på vilket man gjorde och fick mängder med uppslag till vidare studier. Man beställde en del litteratur och ämnen bl a en ouija board den klassiska "anden i glaset" men skillnaden var en kartongskiva och till denna en sk planschett, sedan någon Tarot kortlek. Lite närmare avståndsmässigt köptes kristallstenar och man var verkligen inne i denna värld med både förvirring som information från så många olika håll att man inte visste hur man skulle förhålla sig. Slutligen beställdes massa olika böcker man har kvar än idag. Man försökte sig på egen översättning för att förstå innehållet i böckerna som var av mycket skilda karaktär som innehåll. Man beställde även pentagram och sedermera baphomet läste böcker av Anton Szandor LaVey men även Barbara Black Koltuv, Aleister Crowley mfl. Via internet fick man ytterligare volymer information som desinformation. Sedan hade man Tack och lov den starka personliga filosofin. Mycket har dock förändrats sedan dess.

    SvaraRadera
  2. The Healing Collective försöker locka spänningssökare och omedvetna om smygande girighet och ren affärsverksamhet baserad på något som lockar lättlurade. Jo, kristallstenar är alltid intressant när man kan få något ur dem som harmoni och fysisk belåtenhet. Saltstenslyktor och lampor är sköna med sina härliga orangea sken som lyser upp mysigt i rummen i bostaden och det räcker faktiskt så även om man även har andra trevliga belysningsarmaturer. Myslyktor och de med färgglada skärmar. Skönt att vila ögonen på i vintermörkret.

    SvaraRadera