söndag 19 februari 2023

Nederhållning...mm ja

Starkt jobbat! Föredrar nog att läsa framför att se, bilder säger en del men utan text är det mer tveksamt att man bryr sig speciellt mycket. Sedan kan man alltid filosofera huruvida man skulle läsa något där grafiska objekt är censurerade eller omgjorda för att passa journalister finansiär eller politisk inriktning. Smygande diktatur i länder med yttrandefrihet blir förhoppningsvis fiasko och helt platt fall.
Undrar om någon ej berörd bryr sig längre om andra länders varningar påbud och uppmaningar? Högst tveksamt när vi lämnat pandemin bakom oss och något antal fortfarande har minnet kvar av hur det var som vaksamhet över händelser men det skrämmer knappast 2 gånger en gång räckte sannolikt att göra delar av världens befolkning uppmärksammade.
Man har mest troligt inget alls att få ersättning för säkerligen tvärtom blir det omvänt så man får betala för allergier man har för att finansiera andras hypo kondria och oändliga register på diagnoser de lider av. Det är så kapitalismen gror och bygger täta broar av de som fått ersättning och kan leva livet.
Kan bli intressant att se ifall man får tag på något som kan göra bryggan mellan externa hårddisken vidare över till mobilen men cynisk och pessimist som man blivit under 50 års erfarenhet finns nog ingen sådan möjlighet så billig(?) Laptop till förenklad överföring kan tyvärr bli möjlig. Utgifter hopas och trängs och fler lär det bli. Åskans blixtar slår ner i en samtidigt med att man blir påkörd av långtradare och mosad till intet.
Alla människor har hoppet men tyvärr kan det aldrig bifallas andra än de lyckligt lottade vilka är myndigheter, politiker, byråkrater, skattesmitare, kriminella som arbetsbefriade. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Soros är en av de onda medlemmarna i den onda BBG! Man hoppas saker. Vaccinationer är frivilligt och tack och lov grundlagsskyddad är människor att inte tvingas till det vansinnet! Bidrag och ersättningar kors och tvärs men som med mycket sjukvård får inte de verkligt i behov den! Någon vecka bort sedan kan det bli aktuellt att ta med enheter extern hårddisk och mobiltelefonen så att man får rätt fungerande "brygga" och kan överföra audio filer från extern hårddisk till mobilen. Blir intressant att se ifall butiken har vad man behöver eller ej.

    SvaraRadera
  2. Lycka till med "bryggan" vad det nu blir men framför allt OM det blir för något. Hade ju varit intressant ifall mobilen kunde bli värd och ta emot musik att fylla något minneskort med.

    SvaraRadera