tisdag 21 februari 2023

Någon Månad År 2018

Köpte man paket nummer 2 av kontantkort till en av mobiltelefonerna.
När man har provat olika operatörer tidigare var det dags eller rättare sagt dags för passande SIM kort när det gamla var som minst ett micro modell. Det man behövde var sista modellen Nano och det paketet innehöll det.
Enda problemet var att det inte fungerade helt och hållet. Man fick det inte att fungera i den utsträckning man avsåg. Giltighetstiden utgick och det enda man har kvar idag är vad som syns på bilderna.
Telefonnummer gjordes med märktejp. Det är väl möjligt att man kanske kan återaktivera det om lusten skulle falla på vid tillfälle men LGK9 ser sån ut
Växlar mellan dessa bilder vid start
Blir antagligen objekt för återvinning.
Något som fungerat sedan 2011 och fungerar ännu är denna gaständare man köpte någonstans det året. Påfyllningsbar och smart utformning väldigt smidig att använda! Det år som står på var ett i raden av mindre betydelsefulla år förutom för somliga. Det bästa var nog slutet av det året när man fick viss befrielse från otyg som dessvärre satte sin prägel. Tack och lov är det 10 år sedan. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. När man blir äldre är det naturligt att man glömmer en hel del. Då kan det vara bra att ha kvar somliga föremål så att man blir påmind om vad man haft så till vida man inte skaffar mobil nummer 4 har 3 för närvarande som sällan används mer än till nödvändiga ändamål. Doogee s59pro, Moto e6 play och verkligen gamla men ändå hållbara LGK8 (2017) sistnämnda har blivit något av hemma telefon men även redigering av bilder när Doogee och Moto saknar mjukvara som dess funktion. Något nytt objekt lär inte bli köpt på bra tag när garnityr ska repas. Verkligheten tränger sig på utan förvarning eller pardon.

    SvaraRadera
  2. Lycamobile fungerar säkert drägligt för de som ämnar gå ut på nätet där mycken information oftast finns tillgänglig. Om så hade skett med Nano kortet kanske det hade varit fullt fungerande idag men Halebop fungerar utmärkt vilket är en sagolik tur för många användare. Minns att det fungerade även i dongeln till laptop och tungdrivna stationära datorer.

    SvaraRadera