onsdag 15 februari 2023

Hade Varit Enklare

Ifall tillverkare inte gjorde så utan så. Överföring audio filer från extern hårddisk utan egen strömförsörjning till mobilen som kunde tillhandahålla strömmen för båda. Då hade man sluppit skaffa laptop för överföring från extern hårddisk till mobilen. Tydligen ska det till med extra tillbehör som borde ha inkluderat köp av mobilen.
Intressant teknisk information om den modell man har Doogee s59pro även om man vet och visste hel del innan.
OTG är intressant för eventuell överföring av audio (Mp3) filer från extern hårddisk vidare till målenhet mobilen. Återstår att se om man får tag på något lämpligt.
Filmen "AI artificial intelligence" av Steven Spielberg från 2001 var nog skrämmande och kan ha haft syftet hur det går med köphysteri och skrotning av det utgångna som utvecklingen med mobiltelefoner. Dom har begränsad funktionalitet inom tidsram. Robotar kontra människor blir för påtagligt påträngande för många kanske de flesta som inte har yrket som systemutvecklare för artificiell intelligens.
Ja deras verksamhet kan knappast ha utvecklats till vinstgivande när många produkter inte finns tillgänglig. En kapselmaskin modell de hade såldes men de hade inte kapsel förpackningar! Dessa kunde visserligen beställas vilket man gjort och varit skapligt nöjd. Illa av företaget lite som en verkstad säljer bilar men kan inte reparera dem. Brister har blivit alltför vanligt i åtskilliga led däribland även vård och omsorg!
Intressant, prylen i mitten, flervägs adapter för digital drullighet.
åh shit var nog inte den personens uttryck. Arbetsplatsolyckor känns till och från som vardagsmat. Säkerhetsåtgärder som nödstopp saknas och mycket annat omdöme bland annat. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Bland det sämsta är snålhet som är förkastligt. Korta laddkablar till åtskilliga enheter som laddas med USB handvärmare, Headset Bluetooth och Bluetooth högtalare även USB tändaren klart trist när kabeln åtminstone kunde ha varit 50 cm istället för ynka/blyga 10 cm det innebär klart att man tvingas lägga enhet på golvet så tillvida man inte har powerbank.

    SvaraRadera
  2. Naturligtvis visste man att det var USB Micro -C i telefonen redan juli 2022 när man hade köpt den. Intressant däremot att den har OTG onthego så kanske det inte behöver bli alltför komplicerat och i synnerhet dyrbart att få över audio (Mp3) filer från extern hårddisk till telefonen kanske även större minneskort när 30Gb är minimalt för audio även i Mp3! Övrig information känns inte relevant när man ganska mycket har "utforskat" telefonen och funnit drägliga funktioner som brister i miljön. Media Markt kommer nog inte att saknas dom var bra till en början tog sedan vändning in på höja priserna spåret och naturligtvis blev det mindre besök precis som Netonnet. Hade inte hjälpt att köpa laptop när det mesta digitalt är färskvara och utgifter! Man är rik på erfarenheter även gällande datorer i olika storlekar och format (21 år) så i dagsläget hoppar man inte på "karusellen" och skaffar någonting. Andra utgifter väntar.

    SvaraRadera
  3. Hell Satan! Så har vi bränt en bibel och eldat inne miljarder kristna parasiter! Använd aldrig uttrycket som börjar med P för det är patriarkala förtryck. Har aldrig använt uttrycket någonsin och anser att det kan spektakel göra.

    SvaraRadera