söndag 19 februari 2023

Uppmärksamhet Söndag 19 Februari

Det vet man väl! Bara att titta ut genom fönstret så ser man ju det! Koksmuppar.
Skriver man sådan smörja för att hålla sig ånlajn eller vad!? Aldrig ökar en grönsak risken för annat än bättre hälsa och välbefinnande! Det är kombinationen med alkohol, narkotika och köttätande, energidryck missbruk som gör att snus avger ämnen som är direkt olämpliga.
Vem i hela landet är så missbrukare att de måste göra det!? Enklare metoder finns lättillgängliga. Vilka får de vetgiriga ta reda på själv.
I början av 1990 talet sändes ett radioprogram som man upptäckte och fann både underhållande och intressant för där spelades även musik mellan varven av humor och märkligheter. Bl a Franska Bönder, Pontus och Amerikanerna, Icicle Works mfl. På en monoton och jobbig som besvärlig arbetsplats med tillhörande arbetsmiljö var programmet något som man såg fram emot varje dag likt en verklighetsflykt som gjorde att man orkade stå ut! Bra musik blandat med mindre bra men desto mer sällan rent dålig musik. Hade ingen aning om någon galen hemmafru så det blev en nyhet! Togs aldrig upp i programmet och hon medverkade aldrig i programmet vad man minns.
Ändå upplever man klimatet av diktatur sedan en tid tillbaka, de heter annat nu men stolpskott är de i princip hela samlingen av samvetslösa miffon och trevande mindre bemedlade. Åtminstone får man uppfattningen så.
En bok man gärna hade läst och gjort bedömningen hur trovärdig eller ej den är liksom betraktat andras perspektiv.
Sökmotorer som ger sådana resultat anlitar man mer sällan när man vet på förhand att den bilden dyker upp! Duck Duck Go är det.
Doftljus i glasburkar vars doft på gränsen upphört. Så det blev att börja elda dem.
Tog flera bilder på objekten när man sällan är nöjd med första bilden. Det blev att elda ljuset i burken till vänster först och någon doft känns inte av ännu, sedan får man se var det slutar och hur.
Till vänster är något granatäpple vilket sannolikt har åtskilliga år på nacken. Sedan får man se om man får släcka det för att placera det i plåtburk ifall det skulle explodera av okänd anledning glas har ju den tendensen att antingen spricka eller explodera.
Doftljus till höger är jordgubb och doftar svagt men ändå märkbart. Kan bli att placera dessa pjäser på balkongen i plåtburkar så blir risken minimerad. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Handlat, bilat, spåriga vägar, återlämnat ej hushållsavfall så visst bidrar man till korrekt sortering men tyvärr emballeras det och förbränns som den enklaste lösningen där miljön aldrig stått eller hamnar i fokus! Såsom man minns 70 och 80 talet och den absurda hanteringen av avfall och sopor som blandades ganska fritt för att förbrännas! I många fall blev skogar och andra ytor områden där avfall och sopor blev höga berg. Ingen brydde sig då fåtal bryr sig idag.

    SvaraRadera
  2. Klang och kompani hade sina ljusa stunder och musiken var väl ett sätt att ta fram aktuella svenska band och artister var ganska mycket svenskt vilket var fräscht och härligt Minns bl a Webbstrarna "moln på marken" och David Shutrick "Finland" och "sambo på försök" Dave Edmunds "everytime I see her" Van Morrison "gone" kanske även Just D "hur e d möjligt" och många fler. Många har nog förträngt eller bara glömt programmet men artister och band har man ju inte glömt!

    SvaraRadera