tisdag 28 februari 2023

Tisdag 28 Februari Mycket Bra!

Fick meddelande att paketet man beställt hade kommit. Fanns ingen annan möjlighet än att hämta det efter jobbet.
Lagom liten kartong med 6 kafferör a 10 kapslar per rör. Det blir bra att kunna variera under ett antal helger framöver.
Somliga sorter känner man igen, Intenso, Diavolitto, Fortado fanns i förra beställningen tillsammans med Tropical Coconut. Altissio, De Scurio och Stormio känns inte bekant. Tidigare blev beställda September 2022 alltså cirka 5 månader tillbaka. Även om priset på paketen varit bra har inte alltid funnits läge för beställning. Lyx för en fattig grovarbetare är vad det egentligen är!
Det kan man ju dock unna sig när man knappt unnar sig något annat lyx för tobak som kan komma i morgon (ifall man har tur!) Är ingen lyx utan något man konsumerat i cirka 40 år och bara de senaste 3 månaderna halverat konsumtionen på. Det är dock väldigt glashalt (blixthalka) ute och det är inte
Alltför enkelt att gå där det ser ut såhär. Gruset befinner sig under isen vilket utgör viss risk att halka trots bra halkskydd!
Man kände att det slipprade till på ett ställe men tack vare att man ändå har kontroll på balans och vikt så är det inte den största risken att man halkar. Can a biz tro.

Uppdatering 
Orsaken till att det slipprade till var att man tappat ett av halkskydden på vänster sko. Antagligen pga att man använde hörlurar igår eftermiddag och hörde aldrig när det hade lossnat när man var på väg från affären. 

2 kommentarer:

  1. Fyra kafferör beställde man september 2022! 2 kokosnöt och 2 andra. Dessa räckte förhållandevis länge lagom milda där Intenso var antagligen starkast. Det känns ändå bra att ha en kapselmaskin som är speciell och kanske inte helt vanlig trots allt. Frågan är vad man gör med de tomma kapslar som är diskade och rena? Antagligen blir det åvc. Provade 1 kapsel ikväll och det var bra arom, karaktär som smak så det ser ju lovande ut.

    SvaraRadera
  2. Gött ve kaffe ibland. Bra styrka per kopp (Bajberkopf?) Skönt med sånt som skiljer sig från vardagen och den sorten som inte håller stram kurs längre! Krämigt skum och rejäl styrka kan ge ett och annat positivt. Verkar som Milea är slut på butikerna. Hoppas de (Gevalia) inte slutat tillverka den för den är bra ☕

    SvaraRadera