lördag 25 februari 2023

Sammanställning Lördagkväll 25 Februari

Naturligtvis har man en del funderingar hur man ska få tag på en smidig lösning men det kan hända att man får tag på något objekt trots allt till bättre pris.
Hade det varit rätt var det USB-A till USB-C och då att mobilen klarade att hantera strömmen till externa hårddisken och att det blev som när man hade en Hub och 2 datorer. Den lyckan lär knappast dyka upp utan en drös med onödiga utgifter.
Motorola utvecklar tillbehör som kan fungera för de som är intresserade. Hade väl varit intressant att ha något liknande men då kommer man tillbaka till verkligheten och en sådan tingar säkert prislappen femsiffrigt belopp och då är det bara att glömma något sådant!
Såg endast inledningsvis men kände att orken inte fanns att se dokumentären sedan har vi ju passerat pandemin med råge så det känns även ytterst inaktuellt när det inte är något nytt, man var informerad där och då det får räcka! Det var en intressant tid med allt som hände, alla galenskaper och allt man fick läsa från media alternativ media instagram och många många fler olika sidor via länkar. Can a biz tro.

Många man kände/kände till har lämnat jordelivet och det märks. Bara under de senaste 2-3 åren. Somliga bekanta dock inte nära sådana. Del av livet.
De är 100.000% restriktiva som manipulerande. Inget fel på webbläsaren eller något bara katträcks överförmynderi fasoner som måste vite fällas!!!

Helt omöjligt att lägga in kommentarer idag. Ingen information om deras underhåll eller något alls. Nåja, bayze vare värt med deras diktatur fasoner och hela detta avfallsområde! Trött.

3 kommentarer:

  1. WOW!!! Slutligen lossnade det tydligen. Ja, någon "terrorist" eller sabotör är man inte! Vad som misslyckas på internet har volymer av orsaker och anledningar. Kanske det där "viruset" som fått fäste i internets grund alltså basen och allt kan hända och händer. Tur att man aldrig haft dessa problem eller "utmaningar" med 4-5 datorer man haft.

    SvaraRadera
  2. Iofs höll man på med Doogee mobilen igår eftermiddag och försökte få kontakt med extern hårddisk när det enda som hände var att Doogee startade om utan minsta kontakt med extern hårddisk alls! Hårddiskens kontroll lampa aktivitetslampa lyste fint men Doogee lyckades inte få kontakt med den! Man får se hur man gör i framtiden eller inom kort (några månader framåt)

    SvaraRadera
  3. Flåklypa Grand Prix vad märkligt när internet verkar somna in för natten eller vad som egentligen händer? Jämför med gammal diesel motor från 1930 eller 40 talet och starta den efter 70 års stillestånd kanske är mest lämpligt och rättvist. Det tar ett par timmar eller kanske dagar innan den vevar igång. Nä, 20-40 minuter för att få bekräftat som verifierat och bedömning att det inte ville fungera oavsett modul, brygga eller något alls kan det nog vara på sin plats med laptop/surfplatta.

    SvaraRadera