tisdag 7 februari 2023

Tisdag Kanske Är Man På Väg

Somliga veckor är fruktansvärt seg åtminstone morgnarna. När sedan klimatet förändras från -25°C till det bilden visar blir omställningen för stor vilket säkert är grundläggande anledning att man mår sämre och tryck över hjärtat känns ytterst obehagligt. Tidigare innan diagnosen kändes det ibland tungt att andas. Något med Sars/Cov2 eller dess varianter kan vara något man inte känner till men medmänniskor smittar ändå trots att de ska undvika affärer går dom dit, trängs ibland folkmassor och smittas som vidare smittas.
Tisdag och segt att ta sig upp ur sköna sängen! Dålig sömnkvalitet antagligen omedveten andningsuppehåll och frustration pga dårarnas paradis ändå
känns det bättre än måndag när allt "gick åt helvete precis" men så slavar man för Avfall AB/Dårarnas Paradis också.
Inbjudande isskorpa att halka på och slå sig sönder och samman totalt bjuder Umeås busshållplatser på. Detta är endast en av många där halkskydd föga hjälper! Fientliga Umeå i 1 nötskal.
Tänkte först köpa något matnyttigt i en restaurang men det var för mycket såna där så det blev istället Al-Shakebab
baguette för billigare slant vilken slank ner sköljdes ner ner ner för backen.
Upptäckte att schäbabrulle lyste med frånvaro så det blev frukost flingor någon läskedryck och utsökta mazariner.
Övwrallt propaganda för bluff och båg! Sjätte för nya varianter. Dom som gör det köper konceptet och placebo. Vem bryr sig när annat var klart och gjorde verkan. Can a biz tro.

Präxis som man sa när första placebo lanserades, det blir påfyllning och fårskallarna blir slavar under läkemedelsindustrin den korta tid de har kvar av livet.

2 kommentarer:

  1. De som inte begriper grundläggande eller behärskar språket som svamlar mantran likt de grava psykopater de är skulle oavsett finfördelningar ner till 3 års åldersnivå aldrig förstå susning så radiostyrda som de allmänt var är och förblir! Det är dessa som sätter nivån för hur det ser ut med allt i samhällen inklusive snöröjning, sandning, halkbekämpning osv! För lite GB mfl åtgärder har gjort att landet överbefolkats i likhet med kaniner och möss. ZB mfl G och problemlösningen var klart faktum.

    SvaraRadera
  2. När det ännu är stressande på jobbet räcker inte 2 helgdagar till för rehabilitering inför tunga arbetsveckor! Någon förkylning kändes av tisdag kväll hjärtat stack och värkte vilket fortsatte onsdag och då gäller sjukskrivning. Många idioter där snålheten bedrar visheten och dom åker till jobbet, blir ibland hemskickade men har dessförinnan hunnit smitta arbetsomgivningen så fler tvingas sjukskriva sig! Egoistiska egocentriska snyltgäster som helst utför lite eller inget och "lyfter bidrag" på ett sätt som skulle få arbetsgivare på öppna marknaden att inte bara avskeda dem utan tilldela eventuella nya arbetsgivare rätt referenser. Jo, att snålhet bedrar vishet är inget Umeå kommun eller vilka som nu har hand om busshållplatser bryr sig det minsta om, de har säkert försäkringar som täcker de flesta utgifter utom underhåll av busshållplatser!

    SvaraRadera