måndag 13 februari 2023

Märkligt på Måndag

Hade man kunnat tycka men härdad, luttrad mot det mesta blir det bara någonting.
Naturligtvis, detta är vad skattebetalarna tvingats arbeta för att tjäna ihop till. Bra att veta vad skattepengarna slösas till!
Lycka är 3 muggar kaffe från Starbucks lär nog aldrig dessa uttrycka! Dricks på åtskilliga dollar när det utspelade sig i Usa. När dom ville ha retur på pengar i form av checkar visade det sig att Starbucks checkar saknade täckning!
Läste aldrig om Rachel 19 men det var säkert något saftigt för de som gärna gottar sig i andras olycka.
Eftermiddag och i spegelbild från ljuset såg man isfläckarna. Bra ifall man kan undvika dessa lömska såp halkighet.
När man klivit av bussen såg man detta. Ingen bryr sig om halkbekämpning när det finns försäkringar som täcker utgifter för skadestånd.
Värker i musklerna när man tvingas gå likt på glas över dessa isryggar. Verkar som att gruset är dyrare än skadestånd för halkolyckor, hur märkligt det än låter. Mycket bättre var det bara för ett par år sedan när man hade bra grannar som både skottade bort snön och utförde suveräna halkbekämpningsinsatser. Det var då det. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Så blir det när det är enkelt att göra av med andras pengar! Ingen garanti för "färskvaror", tur att det är idioter som frivilligt låtit sig skjutas in främmande, livsfarliga ämnen i blodbanan!!! 47000 kronor är en baggis jämfört med 2 miljarder och "stajbucks sa ha bätar't utan motprestation!" Håmänn Jo de sitter inomhus och gottar sig i stugvärmen dom som borde ha utfört halkbekämpning men dom har säkert försäkringar som täcker alla halkolyckor och efterräkningar kan man tänka sig dock knappast livstids konsekvenser och sviter! Rånga ballar mäe vida håndsgar å eda koks å klistra balling labbar pau eila skaup.

    SvaraRadera