söndag 26 februari 2023

Sömndag 26 Februari

Knappast någon ide att tänka sig något. För närvarande väntar man försändelser vilka man får se vilken väg de tar. Tobak är man inte direkt i krisbehov av finns fortfarande ett antal kvar vilket kort betyder att man halverat konsumtionen.
Sist man var till den butiken gällde det hudvårdsartiklar i synnerhet sedan blev det någon flaska silvervatten som antagligen kolliderar med mediciner man tar så det kan bli akvarierna som får det istället. I övrigt får man känslan av att det främst är motsatta könet som är viktiga kunder. Vilket det sannolikt är.
Länge sedan man beställde kaffekapslar cirka 5 månader sedan. Bäst att beställa tyckte man. Just dessa finns tyvärr inte i livsmedelsbutiker likt Tassimo, Dolce Gusto och övriga man inte minns namnen på. Det hade förenklat konsumtionen men nu tog man tillfället i akt och beställde 60 kapslar vilket kan motsvara 6 stycken "kafferör" det är det de kallar dem i det företaget. Alltid intressant att prova nya grepp så att man får desto fler erfarenheter. Tillståndet hälsan befinner sig i lika nivå som igår men dock inte förra söndagen. Märkligt vore det. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Fruktansvärt absurt olyckligt milt uttryckt!!! Jordbävningen i Turkiet som gjort tusentals människor helt hemlösa och fullkomligt utblottade att tvingas BO utomhus eller i tält och liknande!!!!!! När man såg vad som hänt och jordmassor slukats som rasat flera meter ner i ravinen där svalde man de löjliga problem man själv dras med! Man bor fortfarande i bostaden den trygga och inga jordbävningar eller annat elände så långt ögat når och ännu längre fjärran! Hoppas dessa arma olyckliga människor får hjälp att rekonstrueras något som kan liknas vid byggnad på någon hållbar mark och kan tids nog flytta in i någon form av skydd mot vädrets makter. Maktlösheten att förlora precis allt utom sina liv är lika fruktansvärt som i skottlinjen för 3-4 krig samtidigt. Enda man kan jämföra med.

    SvaraRadera