måndag 27 februari 2023

Måndag 27 Februari

Var lite risig i kistan imorse och fann ingen annan utväg än köpa kolsyrat vatten vilket avhjälpte problemet.
Man tänker priset för en 50cl kolsyrat vatten när livsmedelsbutiker tar 12-15 kronor för 1,5 liters valfritt kolsyrat vatten. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Kan inte låta bli att kritisera under inflationstider som nu råder. ALLA oavsett var tycks ha höjt priset på varor och produkter. En orsak varför människor stjäl och åker fast de riskerar straff för att få vad de vill ha då kan man prioritera annat istället kanske de tänker eller så är det tvångstankar som styr. Vad det än är försämrar det för ärliga kunder med ärliga avsikter att bara handla sina livsmedel. Alla blir offer för misstänksamhet och extra snatteri kontroller införs med konsekvensen butiker kan råka ut för: bojkott av butiker och efter tillräckligt lång tid utan kunder vet vi de flesta hur det går.

    SvaraRadera
  2. Inte bara under inflation människor har blivit skamlösa, morallösa och saknar mycket allmänt förnuft på grund av ett förslappat land där det borde tas hårdare tag mot allt som misstämmer och genomföra primitiva åtgärder. Det skulle absolut förändra volymer missgärningar, onödiga dödsmisshandelsfall och göra nytta istället för tvärtom som det är nu. En regering med totala miffon och mindre bemedlade är bara kapitalslukare utan någon som helst procentenhet motprestation! De går andra partiers ärenden när det saknas elementära agendor.

    SvaraRadera