fredag 7 april 2023

Är Inte Lika Lång Längre!

Som när man var barn och skulle hålla sig i stillhet. Fanns lite eller inget "att göra" och man fick utstå tristessen där och då.
Utan energi, programmering och mycket annat kan man med största sannolikhet säga NEJ! Sedan kan hur många som helst hävda motsatsen och fantisera.
Intressant även om det finns i flera olika "vetenskaps" magasin av senare datum, hjärnparasiten kan man nog få även om man aldrig reser utomlands, tänker inte förklara teorier när dessa skulle kunna uppfattas som vilseledande eller konspirationer mot den "självklara" vetenskapen.
De har utvecklats till i många fall fantastiska funktioner såhär såg det ut mars 2017. Ser sannolikt lite annorlunda ut idag.
Ibland måste man få koppla bort verkligheten och koppla av med en serietidning som kan innehålla humor tyvärr har det försämrats avsevärt från 90 talet till en bit in på 2000 talet! Inte nödvändigtvis numret på bilden.
Detta år råkade man besöka det partiets tält på marknad varvid man fick dessa prylar. Om man har dem kvar? Ingen direkt aning ärligt talat, man fann bilden i externa hårddisken och tog med den som exempel på hur ett politiskt parti likt de övriga svänger, avsätter olika befattningar inom partiet och vrider som vänder på sin politiska övertygelse år för år. Nog om det. Över till trevligare och godare ämnen.
Som Jan Milld sa "nu tar vi kaffe" eller liknande. Den perkolatorn finns kvar och fungerar utmärkt den har fått sällskap av en "stor" perkolator när denna kändes något för liten och täckte inte vecko behovet så det blev en 1.2 liters pjäs.
Den mindre C3 är 6 koppars medan den större är 12 koppars. Även om man är ensam har man behov av bägge pjäserna när kaffet inte är att föredra på jobbet. Can a biz tro.
Kan ju vara ej läsbar men man använde inte XP vid den tiden, då gällde 7:an som sedermera uppgraderades till 10:an.

2 kommentarer:

  1. Mycket presenteras på nätet, många har blivit uthängda ibland oskyldiga och det har tillkommit mycket avfall som man själv ser det vilket man aldrig nämner här av säkerhetsskäl. Gransknings organisationer som ska "vaska fram" misstänkta användare som ställs inför obehagliga situationer och blir bötfällda i rättsliga sammanhang och processer. Dessa fanns INTE före år 2010! När det var frihet och man kunde surfa fritt utan allt avfall som dykt upp successivt med åren. Många av de tillsatta "elementen" borde avskaffas, i synnerhet de inom landets gränser innan politiska makthavare från andra länder sätter klorna i dem och kräver förändringar. Det är något vi kan se händer i det politiska klimatet mellan landet och andra europeiska länder men även över Atlanten. Det blir intressant att se utvecklingen och huruvida nätverk bibehålls eller tvingas till avveckling pga landets befintliga makthavare och deras strukturer som strategier. Underhållning på god nivå.

    SvaraRadera
  2. Apropå någonting: har nu 15 album från musik Magazine på speldosan (Androiden) ändå finns ingen av de senaste albumen från 2022 eller 2023 vilket enkelt beror på att egen laptop inte finns ännu. När det finns blir det (antagligen) obligatoriskt sedvanliga uppgiften att konvertera till Mp3 om nu kommande laptop skulle visa sig vara kompatibel med Audio Catalyst som programmet eller mjukvaran heter. Tillägget om XP kanske är intressant?

    SvaraRadera