fredag 21 april 2023

Vad Som Håller Än Idag

Fredag och äntligen helg, efter en vecka helt fullt med jobb. Less? Minst sagt! Man har dock gjort vad man kunnat och kan stå för. Det känns trots allt okej även fastän ryggen värker liksom övriga leder och muskler men man är van.
Vad man är mest nöjd med av allt möjligt man köpt är Bluetooth högtalarna 2 som fungerar utmärkt och håller bra än så länge. Dessa har aldrig felat är enkla att ladda och återger kraftigt ljud!
20 watt är inte illa pinkat när man dessutom kopplar in den enheten nedan
Samt har en chysst spelare som denna
Kan man njuta av gamla mp3 skivor det enda som avbryter njutningen är när strömmen tar slut i batteriet till Bluetooth mottagaren sändaren eller högtalarna men de räcker oftast tillräckligt länge.
Dom lurarna fungerar utmärkt vilka man använder när lusten faller på
Den fungerar även den, köpte den lagom i maj 2018 och många minns värmeböljan som kom den sommaren. Då var detta helt perfekt och den gick i princip dygnet runt juli 2018. Hoppas kan man alltid att den fungerar även i år.
Luftrenaren man köpte 2021 och det var ett välkommet tillskott! till sovrummet där den gick flera timmar per dygn, kan vara orsaken varför man nyser nu? Man har inte tagit fram den ännu.
Denna har man frekvent nytta av och det är de 2 USB uttagen man haft mest nytta av även om helheten är jättebra.
En USB stickpropp man köpte vilken man haft och har bra nytta av. Det enda man inte har kvar är powerbank och gamla tablet en typ läsplatta vars displayglas sprack sedan blev det åvc med dessa. I övrigt fungerar det mesta tillfredsställande. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Bästa man köpt och beställt på länge! Efter nästan varje dags veckoarbete är det härligt att komma hem och kunna avnjuta musik i full harmoni. Det är bra att kunna ha omväxling till poparen en CD, kassettband radio man fann för åtskilliga år sedan (23 år sedan) vilken fungerar bra. Näpp daks att sova några timmar.

    SvaraRadera
  2. Skönt att kunna unna sig bra uppkopplingar och dubbla Bluetooth högtalare när det blir likt simulerat Stereoljud! Det bästa är väl att ha tillgång till det själv och ändå smidigt och portabelt kunna ta med när spelaren har USB kabel och kan drivas med powerbank. Då är det möjligt att ta den med till andra utrymmen och ytor dock aldrig jobbet! När många är typiska otacksamma träck.

    SvaraRadera