lördag 8 april 2023

Mera Digitalt Avfall

Den upplevelsen har man fått ta del av ofrivilligt. Genom flera exemplar av bräckliga pjäser utgifter man helst hade sluppit men vem skulle man vara som skulle ha turen att få tag på något felfritt eller bara mindre antal fel och katastrofer?
Naturligtvis är det en fingerad bild eller bild montage men märkligt är att man aldrig råkat ut för detta när så mycket ändå hänt och än är det nog långt ifrån över med allt avfall som finns därute.
Något man fick erfarenhet av ungefär varannan dag man skulle starta eländet. Vanan gjorde att man provade alla utvägar som fanns oftast utan verkligt resultat antagligen var det ett tidsinställt chip i den som upphörde vara verksam när sista delbetalning var gjord för efter löptiden passerat startade den lilla skiten 8 av 10 gånger utan minsta komplikation!!!
Det operativsystemet var riktigt hyggligt och man fick många trevliga timmar när man kunde göra mycket med den förutom att surfa på internet så funkade den utmärkt men slutligen kom nog tiden ikapp för hållbarheten trots allt och skärmen svartnade trots att samtliga 3 dioder lyste frekvent. Så det blev ÅVC med den, har dock kvar RAM och HDD medan resten hamnade på ÅVC. Can a biz tro.
Olyckan, undertecknad på en bild man trixat lite med när internet har blivit vad det aldrig skulle med tanke på...allt.

2 kommentarer:

  1. Definitivt 100% sant utan modifikationer eller konspirationer eller explosioner av något ton makaroner! Sista bildens text ljuger inte! Det är man en erfarenhet rikare men annars är det som med det mesta.

    SvaraRadera
  2. Aldrig uppskattat när datorer trilskas eller krånglar till och med havererar när de egentligen borde fungera utan problem eller annat. Tyvärr är det stela programmerade döda lådor oavsett vad man än tycker eller ser! De som aldrig förväntar sig något häpnar över händelser datorer "genomför" men utan programmering skulle de inte göra annat än vara påslagna och dra ström och se dum ut generellt sett! Så var det är det och förblir det. Utan människor skulle ALLT detta aldrig ske på något sätt så något fantastiskt över dessa döda ting blir det aldrig! Likt att ingen startar motorer så står eller ligger dessa likt döda objekt helt utan liv alls. Så aldrig ser man något fantastiskt med dessa däremot är människor bakom som utfört konstverk som man beundrar. Oavsett vilken modell, kapacitet och utrustning något än har är det inget alls om inte människor sätter dessa i verksamhet och får dem att utföra vad människor programmerat dem till. Objekten är dyra för att affärsmän beslutar om priset och värdet på objekten.

    SvaraRadera