tisdag 11 april 2023

Så Var Det Nog

När man inte riktigt minns så klart vilket har sina naturliga skäl i att man inte är mer än människa och detta var mer än 10 år sedan. Somliga saker händelser minns man väl men inte specifika enskilda detaljer. Man skrev aldrig ner och då sviktar minnet rejält.
Detta kan ha varit något som gjorde reklam annonserade för magasinet utomlands såg den aldrig där man köpte magasinet i alla fall. Stod i en magasin hylla bland många andra magasin.
Kartong kuvertet magasinet fanns i tillsammans med den fantastiska CD skivan man hade men inte längre. Konverterade den och åtskilliga fler till Mp3 album vilket man har sparat.
Egen bild på CD foldern eller kanske scan.

Man köpte magasinen ganska frekvent utifrån vad man hade råd med. Man prioriterade aldrig magasinen utan livet istället men trots allt så fanns suget efter fler magasin för man såg värdet i läsningen och att ta reda på hur det egentligen låg till gällande olika artister och band vars tidigare information kunde vara långt ifrån någon sanning alls. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Mänskliga faktorn numera är att man glömmer redan efter ett par månader upp till några år. Man kan inte ta in hur mycket som helst när det händer så mycket i världen som semi frekvent hamnar i fokus och kan bli som är långt utdraget vilket resulterar i att man glömmer. Det viktigaste är trots allt musiken och den blir ju aldrig glömd.

    SvaraRadera
  2. Jo, det är omöjligt att minnas detaljer likt många med psykiatriska diagnoser som nästan enbart har tid att utveckla sinnen för specifika egenskaper som man läser oftast i praktiken kallas dysfunktionella. Man är bara människa med de sinnen man har och ibland upplevs man ändå av andra att man skulle vara unik eller genuin på olika sätt. Vad man vinner på 1 förloras i 2 eller 3. Så är det bara.

    SvaraRadera