onsdag 19 april 2023

Intresserar Antagligen Ingen

I synnerhet inte utan information man själv känner till. I dagsläget är nog följande bilder inget annat än bilder från förr som man lyckats finna någonstans.
Somliga av bilderna inkluderade en CD Rom som de hette tidigare.
Fanns de med dåtidens kunskaper att hantera dessa drakar.
Varje bild har sin historia.
Allt saknar helt betydelse när den som kunde åberopa något hade varit fotografer för bilder men så länge bloggen är som förblir fråntagen offentliga sammanhang liksom dold för alla former av offentlighet genom Google som äger blogger som sociala medieplattformar. Inget här har eller kommer att på minsta sätt uppmärksammas så man kan roa sig i ensamheten vilket man gjort i princip hela livet och aldrig ska det förändras.
Frågan som kan ställas är vem som har nytta eller glädje av datorernas "stenålder"? Eventuellt utvecklare, tekniker och andra som vill känna till grunderna i detalj för att kunna påbörja utvecklingen av moderkort, minnen, processor, lagringsmedia, ljudkällor etc.
Kvar av objekten på TV racketen är DVD spelaren och racketen endast. Can a biz tro.

Tyvärr finns ingen Dator historia att förtälja. Som kan kopieras. Enda historia är väl runt sista bilden en TV man hade Grundig GV240 med fjärrkontroll en del unika funktioner, den allra första DVD spelaren man ägde Akai och längst ner en VHS Stereo video spelare med LP/SP funktioner och show view. Tv:n la av efter cirka 8 år, videon började tugga band så den skeppades kort efter TV:n. Trevligt dock att ha bilder från svunnen tid.

2 kommentarer:

  1. Det var ju så det började, utan dessa dokument bilder är det lite svårare att förstå hur utvecklingen sprungit iväg likt en raket när man ser dagens "pjäser" och allt förminskande vilket säkert varit mer än utmaningar men det har funnits efterfrågan på framställning som framtagning av smidigare komponenter med så rasande snabb acceleration och abnorm kapacitet men så Nano minimal i storlek som möjligt. Folk betalar nästan vad som helst för att få tag på det bästa av det bästa och med så personlig design och utformning som möjligt. Tillverkare har trott att kunna masstillverka men får nu känna av bakslag.

    SvaraRadera
  2. Visst hade det kunnat vara så i en förenkling. Nu lever vi i en tid när somliga mb måste ha länkar, skärmdumpar, ursprungliga källor för att få något bekräftat som evidens och vidimerat, attesterat och slutligen något till. Desinformation och konspirationsteorier har glänst i starkaste strålkastarljuset de senaste 3 åren vilket medfört att allt annat aldrig kan räknas eller ens överblickas hur mycket "bästa av det ultimata bästa" det än var, är och förblir. Det är man trots allt tacksam för istället för enorm uppmärksamhet av gigantiska mått med tillkommande negativ kritik.

    SvaraRadera