lördag 29 april 2023

Ljudböcker Då Och Nu

När man började köpa ljudböcker minns man inte att de fanns att ladda ner från nätet, åtminstone inget man kände till minns att man köpte 2 stycken på 1 bensinmack och utbudet var skapligt.
En av ljudböckerna man köpte och den var väldigt bra och intressant, underhållande lagom lång och man konverterade den till Mp3 fil för att underlätta överföring till dåtida mobiltelefon, vilket aldrig gjordes
Den andra av ljudböckerna var minst lika bra och intressant, underhållande och lagom lång. Det bästa var att den fick plats på en disk! Egentligen var det tänkt som alternativ till anhörig (framliden) som hon kunde lyssna på vilket nog fick blandade reaktioner.
En verkligen långkörare på inte mindre än 20 diskar, 21:a disk var en man Mp3 disk vilket gjorde att man själv slapp utföra det och kunde "kopiera" den omgående. Fick visserligen plats i mobiltelefonens minne men man orkade tyvärr inte lyssna på hela så den kan man ladda över till extern USB -C sticka man köpte för några månader sedan.
Sista ljudboken beställdes nog genom tidskriften Modern Psykologi och man fick den till bättre pris. Även den är något av en långkörare vilken man konverterade till Mp3 filer. Samtliga ljudböcker finns på externa hårddisken tack och lov! Vilket underlättar eventuellt överföring till befintlig Android man har i dagsläget.
USB-C stickans program ikon, något man aldrig ångrat ens 1 Nanosekund att man köpte, cirka 300 eller 400 kronor värd varje krona! 💸 Ifall något skulle inträffa med Androiden. Can a biz tro.

Sedan åtskilliga år tillbaka finns möjligheten för de som varken har tid eller orkar läsa traditionella pappersböcker eller böcker på nätet att gå med i bokklubbar som erbjuder alternativet ljudböcker. Har inget intresse av det personligen annat än om det fanns de böcker man äger hade funnits som ljudböcker, tyvärr finns inga referens ljudböcker som en av alla man äger.
Den vill man ha översatt till ljudbok samt de andra som följer. Vilket aldrig sker.
Har den visserligen pappersformat hade varit intressant som ljudbok dock
Översatt och även som ljudbok, kunde säkert ha blivit succe
Ytterligare en filosofisk bok för nyfikna
Rörelsen drivs av författaren till denna bok när maken avled för 25 år sedan.
Sista boken av den mannen utgiven 1992 vad man vet, antagligen aldrig utgiven ens som läsfil eller vad det nu kallas.
Ena sidan allt är toppen nästa sida världen står i brand 🔥 åtminstone uppfattningen man fick när man läste den 
Bandet Killing Joke har något skrivet på inner påsen till LP skivan "Brighter Than A Thousand Suns" nämligen Onion Peelings. Det finns med i denna bok. Antagligen föga uppmärksammad av någon.

4 kommentarer:

  1. Helvetes klant google! Född logga in fjanteriet tack!!!🤬

    SvaraRadera
  2. Äger samtliga 8 böcker + mängder andra av högt intresse. Tragiskt nog är alla hycklande imbecilla när allt kommer omkring så det är tur att man tar allt med gigantiska famnar humor för det är det enda man kan göra när man ser "vad som är populärt är det enda som blir uppläst som ljudböcker" därmed tittar man inte ens bland ljudböcker på nätet eller i fysisk form som CD. Undantagsfall finns naturligtvis när man skaffade "den perfekta vännen", i övrigt hade man mer än gärna sett ovanstående pappersböcker finnas som ljudböcker nu vet man att så aldrig blir fallet. Lika lite som den sanna historien om Bilderberg gruppen, den judiska rasismen mfl mfl. Dessa har man själv och när tiden (och synen) finns kommer man att läsa dessa. Pga folks lättja, nonchalans, fåfänga och desinformerade är de dom främsta lättlurade att leda in i kaos, misär, krig och slutligen döden!

    SvaraRadera
  3. Intressant de övre ljudböckerna tyvärr sedan de "landade" på nätet i olika bokklubbar tycks utbudet blivit platt fall och inte orkar man bry sig om dem som finns heller. I diktatur som Sverige hamnat i pga imbecilla regeringar och politiska idiot vinklar så finns inte friheten att göra vad som borde ha gjorts, ljudböcker av allt möjligt som getts ut i pappersformat! Oavsett inriktning eller känslighet. Våra böcker får kremeras tillsammans med oss när det så blir dags så får världen deja vu frekvent likt en evighetens jo-jo.

    SvaraRadera