söndag 2 april 2023

Seg Sjuk Sömndag

Trots att man kände sig risig igår åkte man till Dressmann XL och köpte boxers. Kan knappast ha varit nyttigt för kort efter hemkomst vred det om i magen och man vet att man inte hade förtärt något konstigt. Ömsom kallsvettig ömsom varm. Nåja, det löser sig på något sätt.
Objekt på bilden har något gemensamt med följande suveräna objekt nedan
Hade en tidigare som fungerade felfritt sedan skulle det visa sig att man fick tag på en andra och det är man nöjd med
Skön form lagom stor och alla mått är utmärkta.
Bägge 2 på samma bild. Med lilla Bluetooth mottagaren sändaren skulle det visa sig finnas en överraskning glädjande! Att man kan köra bägge högtalarna samtidigt och få ut ett fantastiskt ljus.

Lurarna används på bussen hem när tillfälle ges då använder man speldosan tegelstenen med bluetooth enhet arark nog att göra skillnad.

2 kommentarer:

  1. Så är det ju, somliga lämpliga eftermiddagar känner man att man vill kunna koppla av och njuta av annat än busseländets motor och det idiotiska högtalare 🔊 meddelandet! Om destinationen det kan de ta bort omedelbart. Hade tidigare med vita spelaren men kände att det bara blev jobbigt när man dessutom inte har plats för den och Bluetooth mottagaren sändaren i ryggsäcken. Den gör sig bäst hemma! Annat finns ju på speldosan vilket får räcka ett tag.

    SvaraRadera
  2. Har man brist på boxers gynnar det ohälsa och sjukdomar så det var en bra lösning oavsett vad andra skulle tycka eller tänka för sånt skiter man blankt i! Har man aldrig brytt sig vad andra ser, tycker och tänker varför skulle man göra det nu!? Så den vita spelaren fungerar? Kanske man skulle åka och köpa en när man har en hel del ljudböcker och annat trevligt att lyssna på.

    SvaraRadera