fredag 7 april 2023

Långfredag 7 April

Hälsan... denna vecka har varit ett illa aprilskämt! Yrsel, svindel, domningar, hjärtstickningar, andningsuppehåll och helt katastrofalt. Kollat bt? Har inte haft minnet klart och ej heller bs.
Gick och handlade nödvändigt och det blev vad det blev. På vägen dit och på vägen tillbaka var det vimmelkantigt så balans är bara att glömma!
Att sedan trottoaren man ska gå på är klädd i snövall helt och hållet så man fick gå på vägen istället! Tur det är helgdag annars hade det nog varit trafik där.
Hejda är väl en sak det viktigaste är ju att eliminera det och det finns ämnen som gör det. Mer finns ingen orsak att säga.
Mystiska märkligheter! Läste någon annanstans att det öppnade november 2022 och nu detta! Villrådig blir man när man var dit i början av mars och det verkade lugnt och stilla. När det dröjer så klarar de sig utan undertecknad som kund. Dessutom är det varor från Axfood och det är en annan kvalitet än butiker man är van vid, har dessutom städat på Willys Avion helgtid så man vet vad det är. Har aldrig satt foten där sedan man tvingades sluta. Den kedjan klarar man sig utan även om lokala butikers varor sinar åker man inte till andra butiker. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Bt står för blodtryck medan bs står för blodsocker, förkortningar för de med diagnoserna. Livsmedel har rykande åtgång så det är bara att handla på! Vägar lite varstans är katastrofalt illa medfarna och uselt underhållna inget undantag där bilden är tagen. Willys Klockarbäcken har ju skyltat hämta så de måste ha haft öppet sedan tidigare men inriktat sig efter andra riktlinjer. Öppnar de upp butiken i vår sommar får man väl se hur det går, dessutom utanför schtan men det finns redan 2 butiker Ersboda och Söderslätts handelsområde så det får väl bli som det vill.

    SvaraRadera
  2. Jo man handlar där det är närmast när man är solo och inte har någon obekväm familj att försörja! Ha ha ha jäst för försäljningens skull inte att det skulle hjälpa mot cancer! Kommer säkert fram så småningom vilseledande information och allt möjligt annat som kan göra att det hamnar i rättsliga sammanhang och processer. Nåja, bryr man sig? Nä, det är underhållande läsning man aldrig mer än rycker på axlarna åt. Man märker i butiker hur varorna sinar och hyllor gapar tomma ibland med lappar där de beklagar att varor är slut och leveranser fördröjs vilket kan ha att göra med försämrade villkor från leverantörer och fraktbolag. Så är det att vara bosatt i norr! Willys skulle kunna komma att bli en nödlösning i värsta katastrofläge när ordinarie butiker gapar tomma helt och hållet. Då gäller det att ha drivmedel i bilen så att man tar sig dit. Visst har man sett människor som handlar mängder av papperskassar antagligen till bekanta eller så jobbar de inom hemtjänsten och handlar åt boenden då sinar butikers varuhyllor i rask takt.

    SvaraRadera