lördag 15 april 2023

Middag Ikväll Lördag 14 April

Även om man inte arbetar grovt är det nödvändigt att äta någonting emellanåt. Som den man är med diagnoser är det absolut viktigt när man tar mediciner som snudd på "aktiveras" när man har ätit.
Det blev biffar typ vego schnitzel och grönsaks och blomkålsbiffar samt spenatbiff med ost. 2 Vego schnitzlar och potatiskroketter 🥔 blev middag och det viktigaste är att man får något i sig. De andra biffarna blir till andra måltider lunch eller middag. Inriktningen vego är självtagen när man tröttnat på det mesta för övrigt.
Ibland har man tagit med liknande som lunch på jobbet och det har blivit likt en turbo injektion i kroppen och knoppen men samtidigt satsar man hellre på det som middag hemma. Can a biz tro.

Tider förändras och människor med den men för närvarande råder lågkonjunktur och då satsar man inte på slöseri med kapital utan värnar sig själv för att överleva och inte försämras att avlida i förtid. Det räcker till med samtliga man känt och känt till som avlidit bara de senaste 3 åren i ofta liknande diagnoser och sjukdomar. Hårt leverne tidig död.

2 kommentarer:

  1. Kollade eller granskade tidigare olika online lager som även har fysiska butiker eller lager gällande billiga laptopar och fann väl för all del en hel del objekt som hade kunnat vara något tänkbart om det inte var för att man upptäckte något man inte kan acceptera. Många köpare blir nog lurade när de efter en tid eller några år får erfarenhet av att deras laptop försämrats, kraschat eller havererat. Orsaken är att de gamla oftast pålitliga och trygga hårddiskarna som tidigare fanns i de flesta laptopar har helt bytts ut mot nyare teknik och fenomenal hastighet som kapacitet gällande inläsning och hantering, en enhet som liknar inkapslat kretskort kallas SSD Solid-State Drive. Det andra är ett chip fastlött på moderkortet kallas eMMC betyder embedded Multimedia Card. Bägge är relativt (se ganska) kortlivade vilket man tagit reda på som den cyniska människa man blivit med åren. Detta innebär att man inte kommer att satsa något på någon tillfällig "fluga" man tvingas återvinna för att köpa ny laptop om något tag! Så viktigt är inte någon digital dynga att man slösar bort matkapital när det är prio medan digital dynga är på nöjes basis.

    SvaraRadera
  2. Alltid gott med mat och är det växtbaserade livsmedel är det mumma.

    SvaraRadera