onsdag 5 april 2023

Igår Var Inte Idag!

Igår köpte man vätskeersättning idag kommer kvittot när det blev annat då.
Som medlem hade man lite rabatt. Alltid något. Gick vidare och handlade nödvändigt, vilken pärs!
Äta bör man ändå dör man. Man är ur balans och har ingen riktig aning vad det beror på? Har druckit vätskeersättning men ingen positiv effekt än. Kan vara vad som helst när man inte heller vet vad som "går" nu gällande virus, sjukdomar och liknande.
Hämtade paketet man beställt, kändes jobbigt och var det, att gå och hämta det men man är ju tvungen om man ska få det hem när man bara har sig själv och ingen annan.
Väl emballerat som alltid från dem. Däremot är de inte intresserade av hur man som kund upplever produkterna. När man aldrig returnerar något tar de nog för givet att man är nöjd vilket man kanske är.
Nu har man delar av det man behöver för ett tag till. Can a biz tro.

I övrigt mår man kanske som man förtjänar eller? Att balanssinnet är satt ur spel är något man själv måste komma underfund med vad orsaken är när sjukvården har fullt upp med dem som har andra åkommor och diagnoser som ibland ren hypokondri och simuleringar!

2 kommentarer:

  1. Går man ut på internet kan man finna intressant information gällande vätskeersättning och elektrolyter vilket fler människor bör kolla upp när det kan vara en grundläggande orsak till försämrat hälsotillstånd och kanske så viktigt tillskott som för de med hjärtproblem och andra problem. Livsmedel så nödvändigt när det sedan varierar mellan hälsosamt och lite "synder" är det ganska normalt. Ja, Jordklok har bra produkter men är nog för upptagna med att tjäna pengar så de har slutat bry sig vad kunder uppskattar eller inte! Det elementära är väl att man är nöjd själv, ibland har man stött på företag som satt i system att kunderna ska utvärdera de produkter de handlat eller beställt vilket kan bli "drygt" i längden på bredden som på tvären! Man har ju oftast annat att göra än skriva glassiga och smickrande recensioner för deras produkter!

    SvaraRadera
  2. Ja skit var allt värt när allt kommer omkring! Idiot Android med fel funktioner och på fel ställen på displayen som består av billig plast som tar skador och repor och de finns för evigt men det är klart billigt avfall vars enda positiva är batteriets kapacitet har allt för övrigt fel! Visst blir man less och vill kasta skiten i marken så den går i miljoner bitar för det gör dom! LGK8 är i särklass bästa Android med bästa riktiga glas displayen! Sedan må den vara hur den är tekniskt.

    SvaraRadera