onsdag 26 april 2023

I Brist På Annat

Kollade i morse upp magasin hyllan och fann ett enda Magazine med tryggheten en CD! Övriga Magazine var utan och oavsett innehåll i övriga Magazine känns det tomt att bara läsa innehållet, än så länge saknas ju laptop så nedladdningar är inte aktuellt.
Kan inte påminnas att man hört talas om det bandet. Blir intressant att läsa om olika artister och band, låta sig inspireras till annat än det traditionella vilket känns absolut relevant. Tidigare CD skivor har haft varierat och väldigt skiftande musik dock är det ytterst sällan man blivit rent missnöjd eller besviken. Alltid har funnit goda möjligheter till utveckling.
Innehållet var långt över förväntan så man kan lugnt luta sig tillbaka och avnjuta skivan. Can a biz tro.
kvittot på Magazinet och snacks.

Cirka 11 år har man köpt lösnummer, någon period blev det uppehåll 2016-2021 när ekonomin aldrig hade tillåtit men 2011-2015 köptes och det är dessa man har kvar åtminstone musiken!

2 kommentarer:

  1. Minns mycket väl när man missade nummer pga att man hade semester och det landade fel så att man blev utan som man såg det "viktigt nummer" och köpandet upphörde från och med det årets mitt några år framåt vilket var 2016 - 2022. 2010-2012 låg priset på 39 kronor per tidning därefter ökade det till mellan 49-69 kronor. Numera är det sällan eller aldrig Mojo eller Classic Rock som är aktuella utan det enda Magazine som erbjuder gratis CD vilket har blivit Uncut. Naturligtvis känns det kluvet och tveksamt när man tidigare år semi frekvent köpte Mojo. Andra man aldrig brytt sig om annat än sett omslagsidan på är bl a Sweden Rock Magazine mfl man inte minns namnet på. Bra tider kom och försvann.

    SvaraRadera
  2. Finns det ingen bonus är det föga ide att köpa något. Med inflationen spreds försämringarna likt Covid19 skillnaden som föreligger är...det får cykelställen räkna ut själva! Tyvärr är sanningen en annan nämligen att många andra magasin har haft toppar och dalar likt cpgram kurvor upp sedan ner. 2000 existerade få verkliga musik Magazine, 2010 fanns några och för att locka till sig prenumeranter och köpare fanns möjligheten att skicka med en studio inspelad CD vilket gjordes när nu tider har förändrats till det sämre tvingas musik Magazine inskränka positiva fördelar som gratis CD när många streamar eller laddar ner. Uncut Magazine är ett av några undantag som erhåller kompakt disk till köpare och prenumeranter, de har säkert flertalet alternativ för alla olika smaker och tycken. Per Soon lighets klyvning.

    SvaraRadera