tisdag 4 april 2023

Utan Nästan Allt Nödvändigt!

Klart som fan att man skulle bli utan ett av de viktigare ämnena!
Har en flaska men endast några droppar kvar i den. Hade tidigare (för några år sedan) 2 flaskor men sålde tyvärr 1 av dem så nu står man med några droppar i en nästan tom flaska. När det är slut är man utan och det är katastrof! Har absolut behov av ämnet när det är det bästa tänkbara. Ett ämne man använt sedan barnsben med föga uppehåll på några år men vid en förkylning fanns flaskor ingenstans att köpa så det blev att beställa. Vilket man gjort även nu. Can a biz tro.
Besök hos apoteket resulterade i inte mindre än 4 tuber vätskeersättning. Absolut nödvändigt för kroppen och knoppen med diagnosen man har. Tack och lov finns ingen avsaknad av mediciner när man har totalt 12 förpackningar som räcker länge vilket var en av avsikterna med uttagen man gjorde förra året genom att "friperiod" gick ut i slutet av februari.
Allt påverkar och mediciner man tar har sina biverkningar vilket resulterar i att man förlorar mycket vätska och salter som elektrolyter när många av dem är vätskedrivande. Känns något bättre med tillståndet men inte tillräckligt bra ändå.
Såg att man kunde beställa elektrolyt pulver vilket kan bli verklighet så småningom
När priserna stiger över skyn och man kanske tvingas tillverka vätskeersättning på egen hand.

3 kommentarer:

  1. Kan nog bli att beställa inom snar framtid för priser höjs det såg man på affären där man handlar att en vara som man tidigare köpte men övergav när den höjdes till 36:90 nu tingar priset 39:90!!! Samvetslösa avfall!!! De borde spärras in.

    SvaraRadera
  2. För de som känner intresse för elektrolyts funktioner som nödvändiga ändamål finns länkar en av dessa är följande https://aktivtraning.se/aktiv-traning/sex-saker-som-ar-bra-att-veta-om-elektrolyter

    SvaraRadera
  3. Mediciner, vätskeersättning, munvatten och elektrolyter fantastiskt att allt är naturliga produkter! Kan aldrig bli bättre, heder och tack för det.

    SvaraRadera