tisdag 11 april 2023

Märkligt och Självklart

Mycket som händer här och i andra länder. Det man avser är huller om buller alltså inte i någon turordning.
Har nog uppmärksammat detta tidigare så det får ligga som repris. Inflationen utgör stora hål i det ekonomiska för de flesta.
Vårdpersonalens svar "jobbar inte gratis" vilket föranleder arbetsmiljöproblem.
Det märks när man inte får post eller paket som utlovat.
Illa ställt när sådant missas. De äldre borde prioriteras bättre.
Snabba och stora "Cash" är antagligen vad som lockar många att utsätta sig för risken att torska samt förse bekanta, släkt och sig själva med preparat.
Lånade laptopens uppdateringar är långt ifrån dagsfärska men enheten fungerar ändå och det är det väsentliga i sammanhanget. Operativsystemet går inte uppdatera utan komplexa handlingar och sökningar. Då får det vara tills vidare.
Defragmentering är inte gjord heller sedan 2016 om ens då. Kan nog föreligga kaos och märkligheter i hårddisken vilket föranleder sega väntetider innan saker och ting händer. Vem har bråttom?
Fruktansvärt när människor inte respekteras av arbetsgivare bättre än så! Om man är ansluten till något fack borde det ingripa och göra vad som är rätt.
Naturligtvis! Det kallas kort och gott prioriteringar vilket innebär att man varken släcker törsten eller blir mätt av att köpa dyra datorer när livsmedel ökar i pris och det ger sken av rena ockret hos somliga butiker! Detta är kontentan av pandemin för 2,5 år sedan som företag och privatpersoner tvingas betala "notan" för nu! Can a biz tro.

När sedan personliga förändringar sker kostar även det kapital vilket utgör hot mot tidigare frihet att spendera som man ville till att vrida och vända på varje krona för att få ut mesta möjliga livsmedel för så lite kapital som möjligt. Företag skär ner antalet arbetare när det blir lågkonjunktur och arbetstillfällen minskar vilket drabbar volymer arbetare och deras privata tillvaro som livsvanor och kvalitet.

1 kommentar:

  1. Respiratoriskt cyncytie v. Är en biföljd/konsekvens av Polio vaccin. Så är det.

    SvaraRadera