tisdag 4 april 2023

Nödvändiga Drag för Komplexfri Dag

I normala fall brukar sånt ske någon tid före ersättning kommer men nu blev man utan i olämplig tid och då blev det beställning av trots allt.
2 förpackningar hud lotion den i särklass bästa på marknaden! Man har nog konsumerat några stycken dock utan slöseri! Snarare tvärtom hyper ekonomiskt så det räcker länge varje tub.
Även fastän man har någon liter kvar ser man helst att beställa en till förpackning de är trevliga kartong flaskor med plastkork som även är doseringsmått! Doften är fräsch, luftig och naturlig skogsdoft "Nordic Forest" samt att medlet är skonsamt mot både tvättgods och hud vilket man upplever positivt.
Hampafrön är gott och nyttigt komplement till frukost muslin även om en del skal fastnar mellan tänderna men oftast sväljer man dem. Proteinrik och en naturprodukt man gärna använder.
Den chokladkakan är inte dålig och hasselnötter är bra för hälsan så det faller sig naturligt att beställa 1-2 sådana.
Okej chokladkaka med karamellkristalliserade hampafrön väl tunn dock vilket är avsikten att man ska beställa kartongvis av produkterna.
Påse gottis som butiker aldrig tar hem vilket är så typiskt när det skulle bli succe i godishyllorna och nyttigare än det traditionella godiset som bara består av socker, färgämnen och onyttiga tillägg! Can a biz tro.
Nä, dags för en kopp riktigt kaffe med soja protein i och en skvätt Agavesirap som naturlig smakförstärkare.

Visst hade man gärna sett att kunna göra verkliga stora beställningar för att eventuellt kunna sälja vidare lite som en Nano återförsäljare men då hade man behövt lokal och skapa nätverk av distributörer av dessa produkter samt lära sig företagsekonomi mm. Så det enklaste är att kanske beställa lite extra och sälja vidare till eventuella intresserade. Men med för många snåljåpar, snyltgäster och övriga parasiter har man ju sett hur det gått för de som försökt men misslyckats.

3 kommentarer:

  1. Från att ha förtärt husmanskost sedan vidare till onyttigt som hamburgare, pommes frites, dressing och läsk, ofta pizza och en hel del alkoholhaltiga drycker, rullkebab, skinka och mycket annat till det man förtär idag är steget väldigt långt. Växtbaserade bullar, burgare, grönsaksbullar, vego schnitzel, potatiskroketter, egen tillagad mat och mycket glutenfritt samt soja drycker och naturligtvis grönsaker även om det inte är självodlat. Har dock upphört soygurt och liknande när butikerna blivit alltför hutlöst ockerdyra på dessa produkter!!! Inflationen gjorde att de kunde höja priserna ytterligare så i nuläget gäller bra men ffa prisvärda produkter.

    SvaraRadera
  2. Upptäckte att man köpt 1 påse extra av komplement kaffet LaVazza Rozza så då bryggde man 1.2 liter detta kaffe när man vet att det erhåller kvalitet man har som krav. Rätt pris för kvalitetskaffe jämfört med ockerpris på Gevalia Milea hos Coop! 74 kronor för 500 gram!!! Fick något jävla ocker erbjudande att handla för 200 kronor livsmedel för att kunna köpa kaffe till medlemspris 2 paket för 69 kronor. Idiotier när man bojkottat Löfbergs och övriga sorter för flera år sedan! Kaffe skall vara kvalitet och inte till ockerpriser som Coop. Främsta orsaken varför man handlar där man inte har "medlemskort" - lika för alla folkets rop bör skalla!

    SvaraRadera
  3. Kaffe som te innehåller ämnen sörplare uppskattar och gör sig utmärkt att fika med! Jättebra när man funnit hållbara produkter som ersätter tidigare livsmedelsbutikers produkter som oftast ger upphov till klåda, obehag och inte har några vidare ämnen som kan vara naturfrämjande eller miljöanpassade. Gottis tottis chokladkakor och vingummi ekologiskt, veganskt och nyttigare än kemikalie bomberna i plockgodiset som alla livsmedelsbutiker har! Dom är för häftiga, fräna och vackra tygmärkena!

    SvaraRadera